Gość ten cały R naprawde taki Napisano Październik 21, 2008 kobieto jestes niespełna rozumu, infantylna, masz urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OHOOOO... Napisano Październik 21, 2008 Kwiatku ale to walka jak walka o obsrane kalesony...szukac dowartosciowania na forum to jakies chore z deczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inna ... Napisano Październik 21, 2008 _Kwiatek - tutaj bym się kłociła ... czasami inteligencja niektóre metody skreśla .... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 ee, zreszta... dobrz eide popracowac. wrzucccie jeszcze jakis bluzgi, to jest lepsze niz telenowela ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inna ... Napisano Październik 21, 2008 _Kwiatek- właśnie takie nieszczęśliwe miłości uczą miłości ... Więc jak to możliwe, że Ona się cofa? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 ja sie kiedys spotykalem krotko z takimi dwoma kobietami podobnymi do niej.. jedna to max. byla, pytania jakim autem jezdzisz albo foch ze w wieku 27 lat nie dorobilem sie mieszkania... mi to pachnie podobnie tutaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R.... 0 Napisano Październik 21, 2008 jak mnie sprowokujesz to bede.. ja wszystko napisalem dlaczego tak zrobilem. rzygam juz twoimi herezjami. 25 letnia wampirzyco, posiadajaca wlasna firme i 6tys. na reke :D ze sie nie pogubisz w tych swoich klamstwach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 R... naprawde to pisala? :D :D to jest EXTRA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Heheh czego faceci nienawidzą w kobietach? wulgaryzmu flirtowania ze wszystkimi głupoty i nie może pierwszej proponować seks robie tak na forum by nikt mnie nie zaczepił Bo ja naprawdę NIKOGO NIE SZUKAM heheheeh pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 tak, wyżywaj sie za nieudany związek z mężem na facetach tutaj, jak ci to ulży to mozemy byc twoja psychoterapią... ale nie przeginaj z tym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 R--sam napisałeś ze mamy pazdziernik a piszesz o marcu cenzor miała racje Ty nie popuścisz mi,by tylko poczuc sie lepiej:O pisz co chcesz mam to gdzies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R.... 0 Napisano Październik 21, 2008 extra to zrobila nasza wspolna fotke w jakims programie. polaczyla dwa zdjecia moje i jej(a raczej jej kuzynki). to juz mi wtedy pachnialo lekkim skrzywieniem mozgu. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 jezu, ona ma 10 lat :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OHOOOO... Napisano Październik 21, 2008 do cholery!!! Ktos z Was bedzie mial klase i zakonczy to wywalanie brudow? Oboje siebie warci jestescie :/ Dorosli a jak dzieci w piaskownicy bijace sie o lopatke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OHOOOO... Napisano Październik 21, 2008 Kwiatek A Ty nie podkrecaj atmosferki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 OHOOOOO - przeciez to czyste emocje :D czego ty tu chcesz zabraniac kobieto? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 mowie serio - lepiej wywalic swoje zale. wtedy na czysto idziesz do przodu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 tak, mnie sie nie podobaja jej poglady. i jak pisalem - za poglady - zjade do zera. juz raz nosa jej utarlem tutaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OHOOOO... Napisano Październik 21, 2008 Kwiatek poogladaj sobie wenezuelskie telenowele :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 Zgubiłam się kompletnie w tym wszystkim R, może się przedstaw, bo Cię nie kojarzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R.... 0 Napisano Październik 21, 2008 nikt nic nie podkreca oprocz niej samej. dla mnie przestala istniec dawno, ale ile mozna patrzec na to co ona tu wyprawia? the end koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 OHOOOO - przeciez tu jest lepiej :D za darmo mam i sam moge sie zaangazowac. to jest piękne ;) mam nowy argument czemu zycie jest piekne - bo jest kafeteria :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weredyczka 0 Napisano Październik 21, 2008 Nareszcie się porozumieli. Doszli do wniosku, że są wrogami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten cały R naprawde taki Napisano Październik 21, 2008 R Ty tez sie w niej zakochales przez neta? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 tak jestesmy wrogami 2 wniosek jestem nienormalna 3 mam zniknąc z kafe niech mnie ktos przytuli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OHOOOO... Napisano Październik 21, 2008 oj Kwiatku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 Przytulam :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Nie zakochał sie we mnie:P nic juz nie napisze zachowałam sie jak debil bo udawałam kogoś innego a prawdziwa jestem fajniejsza i bardziej wkurwiająca:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 no dobra złośliwko, ja cie tez przytule mocno i poglaszcze po główce. w koncu nikogo nie mozna odrzucac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 sissy ile w tobie pokładów miłości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach