Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie was moze wiecie

Bardzo potrzebuje waszej pomocy

Polecane posty

Powinnam dostac okres w piatek/sobote, a nie mam do dzis. Zamiast tego mam brazowe plamienia i takie same bole brzucha jak normalnie przy okresie (skurcze i taki tam, z jedna roznica, ze kluja mnie jajniki czego nigdy nie mam). Wczoraj robilam test ciazowy, ktory wyszedl negatywny...Co to moze byc?

a wyjezdzalas gdzies na wakacje? ja zawsze przy zmianie klimatu mialam podobne objawy. Moze sie odchudzalas, moze stres ma na to wplyw? Jesli nie dostaniesz na dniach to skonsultuj sie najlepiejz lekarzem

No wlasnie nic z tych rzeczy. Ani wyjazdow, ani jakies stresu, ani odchudzania...no kompletnie nic. Nawer wrecz przeciwnie. Byli u mnie rodzice 2 tygodnie, pozniej siostra z rodzinka, wiec pelen relaks i radosc, zero stresu...No sama nie wiem... Dzwonilam do mojego lekarza, ale jest obecnie na urlopie :-S

Gość karoolek
nic sie nie pzrejmuj narazie

Wlasciwie to sie nie przejmuje...tzn. moze troche tak, poniewaz mialam nadzieje, ze to ciaza...ale niestety nie. Tylko ciekawi mnie wlasnie co to.

Witam was Mam na imie Monika i mam 19 lat. Pierwszy raz pisze na takich forach wiec prosze o szybka odpowiedz Od 4 lat ma regularne cykle 28 dni . 9 czerwca dostalam okres skonczyl mi sie 16 okolo 24 wyjechalam nad morze 29 wrocilam i od razu w tym samym dniu dostalam kolejny okres. trwal do 6 lipca nastepny dostalam normalnie 26 lipca i trwal do 2 sierpnia . Teraz mam pytanie bo uwazam ze to zaburzenie w czerwcu moglo spowodowac ze moje obliczenia co do dni plodnych mogly mnie zawiesc. Przez cala ta miesiaczke lipiec/sierpien i z 2,3 dni po kochalam sie bez zabezpieczenia i partner konczyl '' we mnie'' . Czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze ? I w razie czegos prosze o napisanie jakie sa szanse na to ze jestem w ciazy! czekam na odpowiedz i z gory dziekuje :* pozdrawiam

Gość audiox
spróbuj może za kilka dni zrobić drugi test, czasami test pozytywny wychodzi dopiero tydzień po spodziewanej@. Zyczę ci abyś była w ciąży, ja też sie staram :)