Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnoliaa

maz jest wierniejszy kochance niz wlasnej zonie!!

Polecane posty

Gość magnoliaa

moj maz jest wierniejszy kochance niz wlaasnej zonie..moj maz od dluzszego czasu ma kochanke,ja o tym wiem,ale nie akceptuje tego czy jest jeszcze ktos w podobnej sytuacji ze maz nie uprawia sexu ze mna?

Gość magnoliaa
to nie jest takie latwe gdy ma sie wspolne dzieci...mysle o odejsciu od niego ale jeszcze nie teraz

magnolia- myslisz o odejsciu? a kiedy cos wymyslisz? jakjuz dzieci beda pelnoletnie i odejda z domu bo zaloza swoje rodziny? czy jak kochanka zacznie Ci grozic zeys zostawila biednego meza? nie moge zrozumiec faktu ze kobiety godza sie z takim stanem rzeczy

Gość do magnoli
to powiedz lepiej ze jestes uzalezniona od meza a nie zganiasz na dzieci

Gość dębowe
A dlaczego ma odchodzić? Ubywa jej tego męża przez to że on ma też inną? Jeśli facet jest w porządku poza tym, że ma drugą kobietę, jeśli jest dla żony dobry, zapewnia stabilność materialną i jjakąś tam bliskość to dlaczego miałaby rezygnować z dotychczasowej stabilizacji i rodziny dla dzieci? Pieprzycie w kółko o tej godności ale prawda jest taka, że za bardzo rodmuchałyscie temat zdrady. Nadałyście mu większą rangę niż zasluguje. Księżniczki z Was jakieś, co by chciały byc JEDYNE na świecie:-D

Gość skoro nic nie robisz
to musisz ją zaakceptować, przyjąć do rodziny i chwalić sie, że kochanka męza jest ładniejsza od kochanki np. sąsiada :D

Gość trtr
"to nie jest takie latwe gdy ma sie wspolne dzieci..." Magnolio, a udawanie przed dziećmi że wszystko jest w porządku, uczenie ich takich chorych relacji między dorosłymi jestłatwiejsze?

Gość trtr
"to musisz ją zaakceptować, przyjąć do rodziny i chwalić sie, że kochanka męza jest ładniejsza od kochanki np. sąsiada" trafna uwaga

Gość do magnoli
dlaczego niektore kobiety daja tak soba poniewierac ? A jezeli ci dobrze w tej roli ze jestes tylko do sprzatania i gotowania mu to trzymaj tak dalej

debowe jesli ktos akceptuje taki stan rzeczy to nikomu nic do tego ale autorka zali sie ze kochanka jest wazniejsza od niej samej ze mysli o odejsciu ale jeszcze nie teraz , no to co to ma przepraszam byc? :) poza tym to nie chodzi o rozdmuchanie tematu zdrady, ja nie potrzebuje faceta ktory by mnie utrzymywal i ze mna mieszkal a mial na boku jakas inna. Potrafie sama o siebie zadbac i wiem ze moge liczyc na madrzejszego faceta niz takiego ktory w domu ma wygody a spi w innym lozku.

Nie odważysz się odejść. Wy baby tak juz macie najeebane pod kopułą, że mimo iż jesteście zdradzane, oszukiwane, czesto bite, a nawet katowane - nie odejdziecie. Tak sobie was suczki wytresowaliśmy, że my, psy, robimy co chcemy, a wy nie podnosicie nawet głowy, bo niby co miałybyście zrobić? :classic_cool:

Gość magnoliaa
ciezko jest,ale mamy 3 miesieczne dziecko i 17 letnia corke,ona jest,ona jest za nim,i robie to ze wzgledu na nia

Jest to bardzo przykre ale niestety muszę się zgodzić z Camp Nou.100% prawdy...