Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inszetti ...

Prosty temat na artykuł ... na już ... czekam na sugestie i pomysły..

Polecane posty

Gość inszetti ...

Pomóżcie... Mam na szybko napisać artykuł ... a nie mam jeszcze konkretnego tematu .. :O Mam malutką koncepcje .. ale chętnie posłucham, co przeczytałby przeciętny czytelnik.. Temat ma być prosty, konkretny ... i wciągający ... Przyznam, że mnie zajmuje filozofia i psychologia, ale muszę się hamować .. bo to raczej nie wciąga większość .... :P

Gość inszetti ...
i??

przeczytałabym coś o czym wcześniej nie słyszałam np. opis ciekawego obyczaju obchodzonego w innych państwach, kulturach jakś ciekawostkę z życia kogos sławnego, nie mam na myśli showbiznesu,

Gość krasulkaw
Zaborcze matki i ich sposoby radzenia sobie z dziećmi

wpływ kostki brukowej na naskórek stopy :D a tak na serio to konkretniej.. artykuł zwykly.. problemowy?

Gość nie chcemy czytac twoich
artykułów, więc się nie sil :o

Gość inszetti ...
Bardzo prosty temat .. przeciętny odbiorca ... raczej nie problemowy (szkoda :P) .. prasa .. Myślałam o sukcesie .. Ale nie wiem, czy to trafi .. Mam wątpliwości ... Bo pewnie znowu za bardzo zanurkuje w psychologii, filozofii ... Muszę walczyć ze sobą ... :P

Gość inszetti ...
Temat ma być uniwersalny ..

Gość inszetti ...
aaa i może być blisko polityki (ale nie informacje bieżące) .. myślałam o jakimś "lekkim ekonomizmie" .. :P Ale to też nie bardzo .. chyba ...

no to napisz o ludziach sukcesu.. albo o szczesciu :P w przypadku polityki raczej napisalabym felieton:P

Gość inszetti ...
No mniej więcej w tym kierunku myślałam, aby zmierzać ... Tylko czy to chce czytać zwykły człowiek? taki bardzo przeciętny? Mnie za bardzo ściąga w rozbieranie .. omawianie sukcesu .. z różnych spojrzeń ... :P