Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blu blu

jak wybrac prostownice?

Polecane posty

Gość blu blu

czesc, mam problem. zastanawiam sie nad kupnem prostownicy, ale nie wiem czy zainwestowac w jakas drozsza, czy moze taka np. za 30 zl tez bedzie spelniac moje oczekiwania. bo skoro tak to po co przepłacac. nie mam jakis strasznie kreconych wlosow ale sie zwijaja. mozecie mi doradzic jakimi zasadami mam sie kierowac przy kupnie? z gory dziekuje ;)

Gość babylisssssssss
polecam babyliss - z ceramiczną płytka. Jka dla mnie, rewelacja, szybko sie nagrzewa, ma dość szeroka płytkę i ładnie sie prezentuje (posiadam w kolorze fioletowym-modna:D). Uzywam jej kilka razy w m-cu i nie zauwazyłam, by włosy były wysuszone czy też spalone. Zaznaczę, że używam jedwabiu biosilk tuż przed prostowaniem. tylu :D

ja polecam prostownicę philips (seria tresamme) salonPro streigh. Dostałam ją od chłopaka na 18-naste urodziny. Na allegro kosztowała 160zł, w sklepie kosztuje 240zł. Jest godna polecenia, naprawdę jestem z niej bardzo zadowolona ;)

a co najważniejsze ma świetne, nano-diamnetowe plytki, regulację temperatury, nagrzewa się w 30s. Kiedyś miałam prostownicę a ok 60zł i strasznie popaliła mi włosy, musiałam je podcinać co miesiąc, żeby jakoś wyglądać i przez to nigdy nie mogłam ich zapuścić

Gość yuijk
ja polecam remingtona są najlepsze!

ja nie mówię, jakie są najlepsze, no nie używałam wszystkich :O ale SŁYSZAŁAM, że jak już, najlepsze (i najdroższe) są prostownice firmy farouk

Gość _Maryś
ja także polecam prostownice Remington ^^ radzę poszukać na allegro (najtaniej!), jest tam kilka modeli tej frimy, w różnych cenach- w rależności od funkcji :)

Gość aaaaa444
z remingtona mam juz ja od 2 lat i plytki wogole mi sie nie zdarly i maja w miare ceny :) moja kolezanka ma z philipsa i od razu zaczely sie jej plytki zdzierac wiec nie polecam