Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka1111

Plodnosc po tabletkach ???

Polecane posty

Gość jolka1111

zazywalam tabletki anty przez 3 miesiace,przestalam je brac 2 tygodnie temu.staramy sie z mezem o dziecko.czy istnieje jakies ryzyko niebezpieczenstwa dla dziecka,pomijajac mozliwosc ciazy mnogiej bo o tym juz wiem.

Gość padlnka26
ja bralam tab.5 lat bez przerwy odstawilam i zaczelam starania od razu udalo sie za 3 razem.dzidzia zdrowa a ciaza mnoga zdaza sie poo tab.dwufazowych a nigdy jednofazowych lub genetycznie.pozdrawiam

ja brałam przez rok a teraz mam problemy z zajściem w ciąże - chcoć nie wiem na 100% czy to wpływ tabletek. Ale wcześniej miałam regularne miesiączki a po odstawieniu tabletek wszystko mi się poprzestawiało

Ja brałam przez 1,5 roku mialam przerwę jakieś 8 miesięcy tzn. robiłam w tym czasie badania, leczyłam nadżerkę, ale kiedy się zaczęliśmy starać to w 2 cyklu się udało.....;)

3 miesiące to jest bardzo krótko i nie martw się, ludzie biorą po 5-8 lat i zachodzą w ciążę, tylko jest taki jeden problem, że jeśli bierzesz przez dłuższy okres czasu (Ciebie to nie dotyczy) i jeśli nie odczekasz przynajmniej 3 miesięcy możesz poronić ;)