Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyuk

TECHNICY FARMACJI!!! TO JEST TOPIC DLA WAS!!!

Polecane posty

Tak czytam i nie rozumiem dlaczego tyle złości.. Nie można jednoznacznie stwierdzić kto robi więcej. Wierzcie mi znam przykłady aptek gdzie magistrowie faktycznie za wiele nie robią i takie gdzie robią naprawdę kawał dobrej roboty... Technik też z czasem ma większe uprawnienia zależy od ilości przepracowanych lat. Najbardziej boli chyba jak ktoś mówi, że technicy są zwykłymi sprzedawcami.... Myślę, ze gdyby tak było, nie trzeba by było się męczyć o to, żeby dostatć te uprawnienia... magistrowie którzy uczą przyszłych techników nie wypowiadaliby tak często, że nikogo nie wypuszczą do póki nie udowodnimy, że posiadamy wiedzę, bo to zbyt odpowiedzialna praca... Myśle, że ogólnie farmacja jest cięzkim kierunkiem, naprawde wydaje mi się głupim, stawianie osądów kto jest lepszy, kto gorszy... Ważna jest współpraca i szacunek do drugiej osoby, bo nawet pomoc apteczna ma odpowiedzialną prace, bo często osoby które wydją leki z czasem działają już pamięciowo i jeśli ktoś pomyli półki mógłby nastąpić problem, co nie tłumaczy osoby wdającej, która powinna mieć wciąż trzeźwy umysł i myśleć co robi. Myśle, że osobie inteligentnej a wydaje mi się , że Ci którzy ucza się na tym kierunku powinni być inteligentni, nawet nie wypada się tak wypowiadać...

Gość Proxysnads

https://wingate.me - Высокоскоростные прокси для Facebook по доступным ценам. Проверьте сами