Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój dylemat

powiedzcie czy to możliwe, aby ktos przyciagal do siebie zlych ludzi??

Polecane posty

Gość mój dylemat

jestem od ponad 3 lat za granica i nie wiem czemu,ale tu mam dziwne znajomosci. nie mowie juz nawet o facetach, bo to daloby sie jakos wytlumaczyc, ale trafiam na ludzi, ktorzy mnie zawodza i koncze znajomosc z hukiem ,bo mnie tak zawodza. moze to byly 3 przypadki bliskich znajomych.no i faceci swoja droga. jaka moze byc tego przyczyna, czy mozna temu jakos zaradzic?? moze sobie wymyslam, nie wiem, ale jakos mnie tak zebralo na przemyslenia, jak zawiedli mnie bardzo bliscy znajomi, po ktorych nie spodziewalabym sie tego :(

To calkiem mozliwe, że przyciagasz takich ludzi. Nasze mysli maja sile sprawcza. Zaradzic mozesz tylko w jeden sposob: przestac sie spodziewac zawodu po kazdym nowo poznanym.

Gość mój dylemat
wcale tak nie mysle i to akurat byli znajomi,ktorych znalam dluzej,dlatego jestem jeszcze bardziej rozczarowana nie podchodze tak do nikogo,ze jestem uprzedzona,raczej wrecz przeciwnie i chyba dopiero teraz powinnam bardziej uwazac na ludzi,a nie slepo im ufac tylko przez przypadek o tych sie dowiedzialam,co naprawde o mnie mysla, tak bym dalej sie z nimi widywala . ludzie sa fałszywi nie ma co:(