Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia_b_o

Czemu tak to wygląda? Proszę o odp.

Polecane posty

Mam 20 lat, znajomych, ciekawe studia, raczej niczego mi nie brakuje, a niektórzy mówią że jestem ładna, ale niestety nikt mnie nie podrywa, ani nie próbuje się ze mną umówić. Jest mi czasami przykro że muszę wieczory spędzać sama przed komputerem (chwała temu kto to cudo wymyślił:)) a najbardziej bolą mnie słowa mojej mamy ze jestem tak beznadziejna że nikt mnie nie chce a moje koleżanki zmieniają partnerów jak rękawiczki, powtarza to po kilka razy dziennie, a zwłaszcza teraz gdy na wakacje przyjechałam do domu.

Gość taka jedna ona
chyba źle zrozumiałam. Twoja mama mówi ci że jesteś beznadziejna?

Gość PYCZYS
SORKI ZA WRZUTE ALE TO PRZEZ PRZYPADEK!!! Moze byc wile aspektów tego ze jestes sama np. 1)moze jestes zbyt zamknieta w sobie, 2)moze jestes zakompleksiona a inni to widza( wiedz ze faceci unikaja takich lasek bo mysla ze one beda ciagle im o tym gadac) 3) moze nie tak sie ubierasz 4) a moze ( teraz pojde w inna strone) jestes zbyt głosna, dominujaca - moze faceci sie ciebie boja:)) a mama sie nie przejmuj tylko jak bedzie gadala do ciebie ze twoje kolezanki zmieniaja chlopakow jak rekawiczki to zapytaj czy by byla z ciebie wtedy dumna, czy by chciala miec taka córke!!! powodzenia, 3mam kciuki:))

Gość PYCZYS
głowa do góry!!!! na pewno znajdziesz ta swoja polowke!!! Pamietaj liczy sie jakos a nie ilosc:)))) na pewno jestes fajna dziwczyna!!! nie przejmuj sie:))

Gość ehhhhh
zielona mila oooo nice tez lubie:) a moze zbyt niesmiala jestes w kontaktach z facetami, moze nie potrafisz znalezc wspolnego jezyka? kup sobie feromony, moja kolezanka je miala, faceci garna w duzych ilosciach:) ja probowalam ale ni chuja ilosc napalencow sie nie zmienila:(

Nie martw się na pewno sobie kogoś znajdziesz. W końcu masz dopiero 20 lat i całe życie przed sobą. ( i nie słuchaj mamy na pewno nie jesteś beznadziejna! :)) Uszy do góry :D

jeśli masz chociaż jedną koleżankę, z która dobrze Ci się gada, to nie trać czasu przed kompem, tylko ladnie się umaluj, niewyzywająco, a kobieco, ubierz się ładnie, i wyjdź do ludzi. Wtedy uważaj tylko, żeby od razu nie zrobić jakiejś głupoty. Gdy wyjdziesz z cienia, dowartościujesz się, a pewna siebie kobieta jest zupełnie inaczej postrzegana przez mężczyzn.

Ja bym poradziła coś, co zadziałało kilka ładnych latek temu w moim życiu. Pewnego dnia zastanawiając sie czemu spędzam wieczory samotnie, dotarło do mnie, że może wymagam nieodpowiednich rzeczy od nieodpowiednich ludzi? I jeśli nie umawia się nikt ze mną, to za to są ludzie, którzy jako kumple, znajomi (płci obojga), np. chętnie spotkają się ze mną przy piwie.I zamiast płakać za tym,czego nie mam, powinnam maksymalnie korzystać z tego,co mam. I to podziałało - wychodź do ludzi, baw się, a i facet się znajdzie-pod warunkiem,że nie będziesz na niego desperacko czekać. Korzystaj z życia i młodości. Wiem że to trudne,że nie tego chcesz,ale rada jest jedna:ciesz się prawdziwie tym, co masz, a wtedy znajdziesz i to, czego naprawdę chcesz. Jakoś tak to jest, że płeć przeciwna wyczuwa desperację i dziekie pragnienie bycia kochaną-i unikają tego. Wspólczuję,że mam Cię nie wspiera tylko tak dołuje-to bardzo przykre. Trzymaj się, powodzenia!

No właśnie w tym problem że prawie wszyscy maja kogoś z moich starych znajomych ponieważ z przyjaciółmi z uczelni teraz sie nie widuję wiadomo wakacje:)

No wiem, znam ten ból-wszyscy sparowani a Ty sama. Może warto zorganizować coś wspólnie, większą grupą? Powodzenia :)