Gość laaaaaaalaaaaaaaaa Napisano Sierpień 9, 2008 brzoskwinie mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
007agnieszka 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Zjadłam ptasie mleczko. Prawie poł dużej paczki. Pewnie nikt nie zrobił większego idiotyzmu o tej porze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myczka 0 Napisano Sierpień 10, 2008 flipsy kukurydziane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
007agnieszka 0 Napisano Sierpień 10, 2008 też z lekka przesadziłaś...Dobranoc, pa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na sniadanie serek bialy Napisano Sierpień 10, 2008 i 2 kromki chleba tostowego z opiekacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAWE BEZ cukru i 3 merci Napisano Sierpień 10, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arbuzik jest cool Napisano Sierpień 10, 2008 Arbuza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alina111 0 Napisano Sierpień 10, 2008 a ja teraz sledzie w occie ,bo wczoraj troche za duzo piwek wypiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2 x goraca czekolada Napisano Sierpień 10, 2008 i paluszki z sezamem heeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antycelulit Napisano Sierpień 10, 2008 czerwone winko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dakota32 Napisano Sierpień 11, 2008 Czekolade ;P Żal.pl, bo ja zwykle cos takiego jem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurczaki Napisano Sierpień 11, 2008 z KFC na ostro :D heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZKA07 Napisano Sierpień 11, 2008 A JA BŁONNIK ZKARTONIKA..MAM OCHOTE NA ARBUZA ALE RACZEJ SIE POWSTRZYMIE DOBRZE TO MI RACZEJ NIE ZROBI... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMMUT 0 Napisano Sierpień 11, 2008 ja nie lubie jesć przy kompie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawratowa Napisano Sierpień 12, 2008 przed chwila zjadlam 2 kromki z serkiem i pomidorem a teraz sobie popijam biala herbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cherry. 0 Napisano Sierpień 24, 2008 pije kawke z mlekiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaLudaaa 0 Napisano Sierpień 24, 2008 nic, a głodna jestem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SLUDZIUJJJ Napisano Sierpień 24, 2008 PIJE SOCZEK POMARANCZOWY...I ZAJADAM SIE ZELKAMI..MNIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forgetfulness 0 Napisano Sierpień 24, 2008 jem obważanki:P z mleckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_LadyVenea_ 0 Napisano Sierpień 25, 2008 grejpruta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania 1986 0 Napisano Sierpień 25, 2008 malinki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antycelulit Napisano Sierpień 25, 2008 sok marchwiowy jedniodniowy i banana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glodnaaaaaaaaa jestem Napisano Czerwiec 14, 2011 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piję se drinka Napisano Czerwiec 14, 2011 i w między czasie ala sernik truskawkowy z galaretką na zimno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bumbumshoko 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Truskawki ze śmietaną :D Mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wam powiem Napisano Czerwiec 14, 2011 na maxa orzechowe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach