Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basieńka15

dziwna miesiączka...

Polecane posty

Gość basieńka15

Witam , mam 16 lat. Od roku chodze go ginekologa bo mam problemy z prawym jajnikiem(jest torbielowaty). Biorę od 16 do 26 dnia cyklu Duphaston. Do tej pory miałam zawsze obfite i bolesne miesiączki, a obecna jest bardzo skapa, nic mnie nie bolało, nie miałam skurczy macicy i juz mi sie kończy choc to dobiero 5 dzień(zawsze miałam 7, 8 dni). Byłam 2 tyg. temu u swojej ginekolog i wykryła u mnie płyn w otrzewnej prawdopodobnie z peknietej torbieli. Dostałam czopki Butapirazol na 5 dni. Dodam jeszcze że w ciągu tych 5 dni wyciekło ze mnie tyle krwi co w 1,5 dnia normalnej(poprzednich) miesiączki, a także jeśli położe się na lewym boku, czuje ból promieniujący od jajnika, taki jak by mnie cos ciągneło w środku w okolicy jajnika. Czym moze byc spowodowana tak skąpa miesiączka i ten ból jajnika? Bardzo prosze o odpowiedź.

Gość idź do lekarza

Gość Fidżi
Hej, ja miewam czasami takie same "miesiączki". w zasadzie są to krwawieni wywołane czasami właśnie torbielkami, a u mnie przyczyną zazwyczaj są duuuże wahania hormonów. musisz powiedziec o tym lekarzowi on cos na to zaradzi

Gość basieńska15
Tylko, ze ja taka miesiączke mam pierwszy raz w życiu, a miesiączkuje juz ponad 4 lata...