Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cinni

Seks oralny z użyciem... prezerwatywy?

Polecane posty

Gość gość
ja właśnie kochałem się bez gumki od roku ale ciagnie mnie zeby ja zalozyc u mnie działa to jakoś inaczej niż u większości facetów bo mi to sprawia większą przyjemność a czemu? nie wiem nie zbadany jest świat do końca i nigdy nie będzie

Gość NieDLaCiebie
a przyjemne jest lizanie lizaka w papierku?? :D

Gość gość
tutaj bać się nie ma czego zwykły lizak, nie palec, nie kij przecież nie ma w tym nic złego chwyć oburącz i ssij mocno ssij

Gość gość
Tylko prostytutki robia seks oralny w gumce.

Gość gość
bo prostytutki się cenią i minimalizują obrzydzenie które odczuwają do klienta

Gość gość
A ty dziewczyno pytająca jesteś typową przedstawicielką współczesnych lasek bo czujesz się przymuszona do tego co jak uważasz musi być w relacji z facetem chcesz się poświęcić dla przyjemności swego faceta chociaż wcale tego nie musisz ale czujesz się zmuszona bo sądzisz że on tego oczekuje i że bez tego będzie mu brakować? zostawi cię? poszuka innej?zdradzi? Czego się boisz że czujesz się zmuszona do tego ? Dlaczego nie myślisz o sobie? Dlaczego chcesz robić coś co cię obrzydza? A gdzie w tym jesteś TY? Jak trudno dziewczynom dbać o siebie i swoje potrzeby, jak bardzo czują się zmuszone do robienia tego co obrzydza, jakieś masochistki czy co? Oral nie jest obowiązkowy, a jest nawet pewnym wynaturzeniem jeśli polega na robieniu pełnego loda kosztem naturalnej intymności.

Gość champtaar
Ja bym poszedł dalej z tezą o odmawianiu jeśli ci się nie podoba sex po prostu odmów niech on cię rzuci i znajdzie sobie inną. Mi się pomysł z gumką podoba ;) pozdrawiam.