Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaamijka

do zareczonych dziewczyn i nie tylko

Polecane posty

Gość mamaamijka

nie dawno sie zareczylm dla mnie to bylo cudowne ale nie wiem jak mam zachowac sie wsrod otaczajacych mnie ludzi znajomych kolezanek tzn.: oglaszac wszem i obec i trabic jak szlona ze sie zareczylam czy poprostu jak ktos zobaczy na palcu i sie zapyta to powiedziec spokojnie??\ dla mnie to naprwde nowa sytuacja i nie wim jak mam zareagowac

znam taka co to jak sie zareczyła to walneła na naszej klasie fote pierscionka zareczynowego:O:O:O zenuła....do dzisiaj ja nazywaja ZARECZYNóWKA:O:O:O POCHWAL SIE ALE RODZINIE I przyjaciólce najblizszej to powinno wystarczyc....a i tak podejrzewam ze kto bedzie chciał zobaczyc twoj nowy pierscionek to i tak zobaczy ZYCZE CI SZCZESCIA W MIłOSCI:)

Gość naajleepiej
powies sobie na szyi tabliczke z napisem"zareczylam sie" wtedy pochwalisz sie kazdemu kogo spotkasz :)

Gość nie chwal
tak jak brat mowi:) ja powiedzialam rodzinie i 2 przyjaciolkom a reszta jesli zauwazyla to mowilam ze tak:)

Gość mamaamijka
dziki no wlasnie da mnie to jest prezycie ale to jest moj maly swiat i tylko moj i nie cche robic z siebie debilki pozatym zanm takieze podchodzily do mnie i z tekstem jestem taka szczesliwa zareczylam sie i wogole slkalaly miesiac pozneij rzucaly piersciokeim i zerwaly zareczyny albo moa druga kumplea robila wszytko gadala o nim czyscila go mowilaze sie poryowal cholernie zwracalal uwage na siebie nawet do autobusu biegla z wyciagnieta prawa lapa ;d dla mnie to jest zenada ale np ktos zuwazyl mowie mu ze sie aeczylam to wszyscy dlaczego sie nie pochwalilas???takim tonem jakby mi nie wierzyli .....

Gość duaaa
ja bym wsyztkimmowila

Gość ekfdkfnd
kolejna glupia dupa sie zarezcyla a ja nwet faceta nie mam;/

Gość no i dobrze
napisz siobie na lbiee

Gość daj ogloszenie do gazety
że sie zaręczyłaś.:classic_cool:

Powiedz tylko bliskim. Reszta sama zauważy, pewnie w rozmowie coś wyjdzie. Przynajmniej u mnie tak było :)

Gość po co mówic
bez sensu

ja znam dziewczyne ktora z dnia swoich zareczyn wkleila na naszj klasie 8 fotek + zdjecia osob ktore pomogly w uknuciu jakiejs tam niespodzianki na zareczyny:D zdziwilam sie tylko dlatego ze pamietam ja kiedy bylysmy o wiele mlodsze i zawsze byla powazna i rozsadna osoba a tu takie cus:D