Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_taka_jedna_sobie

Dziewczyny chodzi o chlopaka z naszej-klasy! Pomozcie prosze

Polecane posty

Gość a_taka_jedna_sobie

kiedys weszlam na profil pewnego chlopaka i on do mnie potem napisal czy sie znamy ja mu napisalam ze nie i dlaczego pyta a on ze tak z ciekawoosci i ze szkoda ze sie nie znamy ja mu napisalam ze jak chce to mozemy sie poznac on odpisal ze z checia byloby milo. ja teraz nie wiem co mu odpisac jak do niego zagadac jak rozpoczac rozmowe. plisssss pomocy

Gość a_taka_jedna_sobie
:(:(:(:( jestem zrozpaczona ze nie wchodzicie:(:( to jest dla mnie wzne i to bardzo pomozcie co ja moge mu na to odpisc?

Gość napisz ze na poczatek
masz ochote na cyberek:p

Gość dlaczego masz nie odpisac
nie masz nic do stracenia! jeśli chłopak cie zaintrygował to pisz! mozecie porozmawiac na gg czy nawet tel. moze wyjdzie z tego jakas fajna znajomość. odwagi i wiary w siebie! głowa do góry!

Gość a_taka_jedna_sobie
kiedy sie spotkamy???? nie to chyba za wczesnie

Gość nasza klasa to nie portal
randkowy - głupia, zdesperowana cipo :O

Gość a_taka_jedna_sobie
dlaczego masz nie odpisac-----> ja chce do niego napisac ale nie wiem co, on mi napisal ze chce abysmy sie poznali i co ja teraz mam odpisac?? dzieki ze chociaz ty normalnie odp. dziex ;)

napisz ze w związku z ost wiadomoscia czekasz na jakies informacje na jego temat. Niech ci napisze cosik na swoj temat:) i już:)

albo wiem! heh napisz mu poprostu swoj numer gg- niech sam kombinuje :) to bedzie najleprze rozwiazanie

Gość a_taka_jedna_sobie
nie jestem zdesperowana ale jezeli mam nawiazac nowa znajomosc to czemu nie??

Gość a_taka_jedna_sobie
a ten chlopak to moj daleki wujek i chce sie ze mna spotkac, zebym mu szukala potwora z loch ness. zgodzic sie?

Gość a_taka_jedna_sobie
dlaczego masz nie odpisac-----> dzieki ze jestes buzki bedziesz tu zagladac jeszcze????

ale jesteście beznadziejni! coś wam sie nie podoba to zamknijcie stronke i już! dlaczego ludzie sa tacy wredni!? Boże słyszysz i nie grzmisz!

moge zagladać czemu nie:) powodzenia słonce! i nie przejmuj sie glupimi komentarzami!

Gość WielkiPotopSrakiZPrzestworzy
AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL AVE FEKAL

Gość Do a_taka_jedna_sobie
Sram Ci do ryja dziiwko -(_*_) __o __o __o 😭

Gość a_taka_jedna_sobie
odpisalam mu tak jak mi doradzilas bede cie informowac i mam nadzieje ze dalej bedziesz mi doradzac jeszcze raz bardzo ci dziekuje teraz ide spac bo juz dzisiaj raczej nie odpisze jutro dam znac papa:*:*

Gość Miszna
O matko! Tylko nie waż się przejmować takimi komentami! Oja! Niektórzy są chorzy, bardzo, ale to bardzo. Nie daj się też sprowokować. Oj, za tą wredotę to bym dała na dupe! (a tłumaczcie to sobie jak chcecie ;p) A co tobie poradzić.. nIestety nie iem. Gdybym była na Twoim miejscu, miałabym dokładnie ten sam problem ; )

Gość a_taka_jedna_sobie
nie wiem dlaczeo sa tacy ludzie tylko potrafia krytykowac a nie pomoagac brzydze i gardze takimi

Gość a_taka_jedna_sobie
Miszna-----> dzieki za rady buziam:*

Gość Miszna
Trzymam kciuki, a jeśli na coś wpadnę, to dam Ci znać;) Pa,pa:D

Gość napisz mu tak
"a w jakim celu chcesz się ze mną poznac"? faceci głównie w jednym celu poznają nowe laski :P

Gość napisz mu tak
na pewno chłopak się żachnie i nic juz nie napisze i wtedy będziesz miała luz od natręta :P a jesli odpisze coś fajnego, to znaczy, że godny uwagi. Bo taki, co mysli o dupie, się nie odezwie. jesli tego nie zrobi, to wiadomo, o co mu chodziło:P Brak odp. może tez oznaczać, ze nie jest pomysłowy, że jest nudny, brak mu inwencji twórczej, inteligencji i elokwencji - twedy już na 100% daj mu spokój, bo nudziarzem nie ma co se głowy zawracać;)

Gość Jozek...
ja tez chce sie z toba spotkac :) :)

Gość a_taka_jedna_sobie
dobra ja juz ide bo wujke mnie wola, zebym poszukala jego potwora z loch ness :) dobranocka @ll :)🖐️

Gość a_taka_jedna_sobie
wymienilismy sie nr gg ale jak narazie jeszcze nie rozmawialismy ze soba na gg aha jeszcze zaprosil mnie do znajomych ale nie przyjelam jak narazie zaproszenia bo na to chyba jeszcze za wczesnie co?

Gość a_taka_jedna_sobie
ktos mowil ze bedzie tu zagladal i co nie ma nikogo:(:(

Gość bardzo żem ciekaw
ile masz lat...? jeśli sądzisz ze to nie kulturalne, to napisz choć mnie wiecej: gimnazjum, liceum...? pozdrawiam moja rada - mniej sie tym przejmuj, na luzie podejdz do sprawy i sie tym ciesz zamiast panikować

witam! ciesze sie ze napisałaś. Jak sie spotkacie na gg to porozmawiacie- spokojnie. Ja jestem dopiero teraz bo cały dzień siedzę w pracy, wracam dopiero wieczorem. dziś i tak jestem wcześniej niz zwykle. pozdrawiam!