Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde co sie stało

Ratunku,cągle wyłącza mi sie komputer!!

Polecane posty

Gość kurde co sie stało

Co parę minut,pojawa się niebieskie tło i napis "zrzucanie fizycznej pamięci na dysk".Co to znaczy i co robić?

Gość Brzechwa
daj mu trochę wolnego

Gość dsg
a to laptopczy pc? ja mialam podobny porblem wczoraj, pracowalam na kompie i sie poprsotu wylaczyl, i nie dalo rady go wlaczyc, a potem zaczal mi sie wlaczac i wylaczac, zanioslam odrazu do serwisu okazalo sie ze bateria nie laczy i trzeba wymienic i tyle

Gość kurde co sie stało
Już od jakiegoś czasu tak mam,czasem parę godzin pracuje i się nie wyłącza,a dziś dopiero od godziny jest włączony i co chwilę.Skanowanie antywirusa nic nie wykrywa :(

Gość kurde co sie stało
PC.No własnie się boję,że w końcu wyłączy sie na amen a akurat nie mam kasy na naprawę

uuuu "tzw blue screen of the death", niedobrze... przyczyn moze byc wiele, najpewniej zrobic back-up najwazniejszych danych i przeinstalowac system operacyjny, jesli to nie pomoze to znaczy ze fizycznie jest powalona jakas czesc kompa ktora trzeba bedzie wymienic, np. plyta glowna lub kontroler dysku twardego :classic_cool:🖐️

u nas skonczylo się wymianą płyty głownej - w tamtym roku upał ją wykonczył - objawy takie jak opisalaś.

Gość kurde co sie stało
A ile moze kosztować nowa płyta?Czy to znaczy,że on niedługo całkiem padnie?

moze tak byc. dlatego najlepiej zapisac wszystkie dane ktorych nie chcesz stracic na jakims zewnetrznym dysku. nastepnie sprobuj przeinstalowac system windows. wystartuj kompa z oryginalnego cd (lub dvd) windows, skasuj partycje, utworz ja od nowa, sformatuj, zainstaluj ponownie windows. jesli to nie pomoze to znaczy ze problem jest z kompem.