Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladacznica 19904730

całowanie

Polecane posty

Gość ladacznica 19904730

a co powiecie na temat pocalunkow? jak lubicie sie calowac? kiedy pierwszy raz sie calowaliscie i czy od razu wam wyszlo? itp... ogolnie wszystko o buziakach

Gość ladacznica 19904730
Bo ja np. lubie calowac krowie odbytnice, bardzo mile wrzenie ale jest ten minus ze czasem wyleci krowi placek i wlewa mi sie do buzi oraz do nosa jedank bardzo warto mmo wszystko ;d

Gość kydx
buhahaha dobre :D

Gość ladacznica 19904730
niektórzy to chyba na prawde nie mają co robić jak tylko sie pod innych podszywać

Gość Niezły_Numer__
Pocałunek... to jest to ! Jesli chcesz ladacznico to bez skrępowania mozesz mnie całwoac :P

Gość ladacznica 19904730
np. ja uwielbiam sie podszywac pod starego smierdzacego pedofila i zwabiam male dzieci do piwnicy oraz zmuszam je do lizania mojego palca u nogi w tym czasie oczywiscie lize odbyt mojej kupusi-krowusi ktora mieszka w piwnicy

Gość 166645802
ja dokladnie pamietam swoj pierwszy pocalunek choc nie byl idealny :P a mialam wtedy 16 lat i troche pogryzlam przy tym mojego chlopaka ale sie nie obrazil :D

Gość 166645802
a nie obrazil sie bo ugryzlam go w lewe jadro ktore jest nieczule od ostrego sexu w odbyt z jego sex-chlopcem edkiem. nie bolalo wiec nie mial powodu. troche sie usmialismy wtedy :D:D teraz juz staram sie wkladac cale oba jadra do buzi i ssac jak najmonciej. a wy jak ubicie