Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samosia_

a czy tak mozna?

Polecane posty

Gość zosia_samosia_

pisalam niedawno na temat brania pod rzad 3 opakowania tabletek, nie chce tak robic, za bardzo boje sie reakcji swojego organizmu... pomyslalam,ze zaraz po skonczeniu calego 2 opakowania wezme tylko 7 tabletek z 3 opakowania i po nich zrobie 7 dniowa przerwe... mozna tak? niegdy nie przesuwalam okresu w ten sposob... :| boje sie ze rozreguluje sobie organizm:/

Gość zosia_samosia_
robicie czasem tak?

Gość aga1982
ja raz ale to jedno opakowanie po drugim , żeby nie mieć miesiączki bo jechałam na wczasy ale to się robi sporadycznie , nie mozesz tego robić czesto bo faktycznie niezdrowo

Gość zosia_samosia_
ok, ale czy mozna po 2 opakowaniu wziac 7 tabletek z kolejnego i wtedy zrobic przerwe?

Gość aga1982
własnie albo bierzesz całe tydzień przerwy i następne albo jedno po drugim , innej opcji nie ma a lepiej z tabletkami nie kombinowac bo przekombinujesz i zajdziesz w ciaże

Gość Alezja
ja tak robiłam i nigdy nic sobie nie rozregulowałam, jak mi nie pasował okres to brałam np z następnego opakowania 3 czy nawet więcej tabletek (tak jak mi pasowało) a potem robiłam przerwę, tyle że jeżeli boisz się o sam okres to myślę że nic się nie stanie, ale jeśli chodzi o zabezpieczenie to na pewno tak nie należy robić. Jeśli masz wątpliwości to najlepiej zgłoś się do lekarza :)

Gość zosia_samosia_
wezme cale 3 opakowanie, mam nadzieje ze nie bedzie plamien, krwawien itp:( trzymajcie kciuki;)