Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

SOLARIUM

Polecane posty

Gość Socjopata-
co to znaczy zdjęcie z netu ty cfelu neostrady? Cos co jest w necie wczesniej musi byc przez kogos tam wrzucone chyba nie? Kretynie jebany

Gość maniek unloged...
Ale jestescie pojeby- to zdjec zjechałeś już z 7 razy co? :o

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
dałbym se fiuta obciąć, że widziałem to zdjęcie kiedyś na f23 :O

Ale jesteście pojeby No cóż, jak się jest pasztetówą - jak ty, to każda forma "wyżalenia się" dowartościowuje i podnosi na duchu :o

Ko kurcze, nie po to dałam to zdjęcie byście się teraz wyzywali a przy okazji obrażali MNIER 😡 Nie zainteresowanych tematem, staropolskim zwyczjem mówimy W Y ........Ć 🖐️:classic_cool:

jdbhbvcf młodosc ma swoje prawa,wiec młoda dziewczyna przewaznie ma ładne ciało a jak juz prtzekroczy 40 rto wtedy mozemy pogadac i sie pochwalic i do tego jak nie zuzywa mnostwo "polepszaczy"urody Jakbym ci pokazała ciało mojej siostry która ma 42 lata szczena by ci opadła :O i powiem szczerze ze jako panienka przed urodzeniem dziecka nie wyglądała lepiej :P

Gość Marky
możemy Warkocz sprawdzić-niech natychmiast zrobi fotkę i np. na brzuchu napiszę warkocz :)

Ajron - widzę, że od upału styki Ci się poprzepalały :classic_cool: :o Albo daty mylisz, albo zamiast patrzeć na ciałko Warkocza zachwycasz się marką auta :o Ogarnij się Chłopie :o

a ja bym wolał iść spać, ale nie, kawę pić muszę stara biurwiarska tradycja zobowiązuje :O

kogoś scisnęła zazdrość :classic_cool: warkoczyk gratuluje ci :D:D:D:D:D

Gość jdbhbvcf
Mnie nie sciska zazdrosc,bo mam sie przed kim chwalic soba :-)i mam wysokie mniemanie os owbie a warkocz chyba za duzo kompleksow posiada ;-)

Gość a ja Ją uwielbiam
Ciebie

Ale jestescie pojeby- to zdjec sphierdalaj ciamćkać kootasy starym dziadkom na dworcu 🖐️ tylko na brzuchy uważaj bo ci się łysina z przodu zrobi :o 🖐️

Wręcz przeciwnie, jestem kobietą pewną siebie, ale nie zarozumiała, znającą swoja wartość ! Osoba lubianą w pracy i w towarzystwie. Osobą radosną, pełną wdzięku i uroku osobistego ;) Mam dużo przyjaciól i osób życzliwych. Mam wspaniała rodzinę, cudownego mężą i udane dziecko. Mam pracę która lubię, mam dom, mam pieniądze. Jestem zdrowa :D Czy cos jeszcze ? ;) A Ci którzy są tu nie życzliwi moga mnie pocałowac w DOOPE :classic_cool:🖐️

Gość jdbhbvcf
Warkocz i po co sie tłumaczysz :-) po prostu chciałas pokazac swoje ciało i tyle:-)i widocznie za mało komplementow maz i inne osoby z Twojego otoczenia Ci prawia:-)

Gość warkocz...
to skoro jestes taka super extra szczesliwa to po co sie dowartosciowujesz pokazywaniem majtek w necie??? bo to chyba nie przypadkiem??? moze pokaz jeszcze doope??

Gość warkocz...
ale ty pewnie juz to nie raz zrobilas?? obciagasz tez za darmo tym frajerom z kafe?? :D :D

pochwalić się i przy okazji ruszyc jakiś ciekawy temat bo tu ostatnio nuuudno jak flaki z olejem :O żadne pomaranczowe zakompleksione istoty nie potrafią tematu ciekawego załozyc :O

Pokaże tyle ile chcę pokazać. Tyle chciałam i tyle jest ;) A że wasze komentarze i opinie na mój temat mam w głębokim poważaniu, nie mysle tłumaczyc się z niczego. :D Zrobiłam tak celowo, z takim zamiarem i rozmysłem, by włożyc przysłowiowy kij w mrowisko i bawic się tym jak wy się pienicie :D:D:D

Gość warkocz...
to pokaz dupe i cyce ;D :D i dalej miej ubaw :D i my tez bedziemy miec ubaw z twojej opony... :) i oczywiscie napisz cos na cyckach

Gość jdbhbvcf
warkocz niczego nie zrobiłas celowo :-)po prostu dobierasz wytłumaczeni9e do opini co niektórytch :-) gdyby wszyscy Ciebie chwalili nie napisałabyc,ze zrobiłas to celowo aby kogos "podkurzyc":-) Dopiero po jakichs tam negatywnych opiniach napisałas,ze celowo załozyłas ten temat :-)Oj warkocz,warkocz,hipokryzja przemawia przez Ciebie ;-)