Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleks3012

Belfast

Polecane posty

Gość aleks3012

jest tu ktoś z Belfastu??????

Gość dka
witaj ja wybieram sie wkrotce do Belfastu jakie to jest miasto?

Gość moje miasto
:)

Gość aleks3012
Witam , wreszcie ktos sie odezwal :). Wiesz nie wiem co mam ci napisac o tym miescie, bo sama mam mieszane uczucia. Jest mi tu bardzo dobrze, ale miasto jest "lekko" zaniedbane. Nie spotkalam sie jak dotad z nietolerancja ze strony tubylcow i mam nadzieje ze to mnie nie spotka:). Planuje tu osiasc na stale, wiec jak widzisz nie jest tak zle. Kiedy i w jakim celu sie tu wybierasz? Pozdrawiam

Gość cosmogirl
ja tu mieszkam od 2 miesiecy i jak na razie nie mam pracy z angielskim stoje komunikatywnie :) a co do miasta- gdyby nie bylo takie brudne i zasmiecone to byloby piekne ;) pogoda paskudna ale to chyba jak w calej UK ludzie-rozni czasem sie spotykam z niemilymi docinkami ze strony tubylcow lub poprostu obgadywaniem Polakow ale coz takie zycie

Gość cosmogirl
polecam ci zobaczyc takie piekne miejsca jak np. carrickfergus miasteczko niedaleko Belfastu jest czyste i poprostu piekne w samym miescie mozesz sie przejechac kolem \:D hehe a"la London eye i isc na zakupy do victoria centre czy jakos tak ;) mozesz rowniez skosztowac polskich smakolykow z polki polskiej w tesco :) P.S uwazaj na dzieci sa nieznosne nienawidze ich z calego serca potrafia tyle zrobic halasu i smieci nawywalac ostatnio kilka z nich rozwalilo 5koszy na ulice przy czym rodzice nie interweniowali nie mowiac o tym jak podpalaja rowerki swoje albo skrzynki z pradem za domami Mlodziez ciagle na haju ale nieszkodliwa