Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładnydzien

wybielanie zębów a przebarwienia,co o tym myslicie???

Polecane posty

Gość ładnydzien

Gość ładnydzien
hej mam pytanie chciałabym sobie troche wybielic zeby(nie u dentysty) tylko jakims zelem:) ale mam na zebach białe przebarwienia, nie są duze,ale nie wiem czy moge sobie wybielac zeby przy przebarwieniach, moze to nie ma znaczenia? mozecie mi polecic jakies preparaty do wybielania, bo nie wiem co bedzie najlepsze:D? dzieki za pomoc

Gość ładnydzien
???

przebarwienie nie maja z tym nic wspolnego tez mialalm a wybielilam, kup sobie zel Białą Perła jest rewelacyjny, a zeby sa biale ze szok, moimi sie potem kazdy zachwycal :D

Gość gwizdalska
Ja ogólnie uważam, że zęby powinno sie myć, czyścić u dentysty z kamienia i to tyle. Wybielanie nie niesie ze sobą nic dobrego. Jest po prostu niedobre dla zebów

ja polecam paski BLENDAMED kupilam w rosmanie 50zl , uzywasz 2 tygodnie 2 razy dziennie na 30 minut z tego co pamietam, rewelacja są, zeby wygladaja po nich jak umyte w ACE, :) polecam, działają i sa na sodzie, uzywać ich można tylko co 6 miesiecy bo sa mocne, pozdrawiam

Gość ładnydzien
dzieki za odpowiedz......moze sprobuje tej białej perły, mozna ja kupic chyba w aptece

Gość ładnydzien
kurcze...ja mam nadwrazliwosc i dentysta mi odradzał wybielanie....ale trudno ...troche pocierpie:D