Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestoparolatka

zostawił mnie dla brzydszej - nierozumiem

Polecane posty

Gość dwudziestoparolatka

Powiedział, że mnie kocha, że gdyby nie ta odległość to bylibyśmy razem. Powiedział ze jej nie kocha, ale że musi zwalczyć to uczucie do mnie-przestał się oddzywać do mnie. Niedługo minie rok, a ja dalej nie mogę zapomnieć, bo chce żeby wrócił.

Gość mam rade
moze ta brzydsza jest madrzejsza od ciebie.

Gość czasami niemiła bywam
moze byłas tylko ładna skoro piszesz ze zostawil cie dla brzydszej tzn ze uwazasz sie za piekniejszą - a to nie swiadczy o tobie dobrze. moze ona jest fajniejsza od ciebie????? uroda to nie wszystko - madry facet - przyenjamniej wie ze z ladnej miski sie nie naje buhahaha

Gość dwudziestoparolatka
tytuł jest tylko prowakacją, żebyście tu weszli i wypowiedzieli się, na sedno sprawy czyli treść postu pierwszego, a nie tytuł.

Gość dwudziestoparolatka
nie sądziłam, że będziecie czytać sam tytuł i wypowiadać się tylko na temat tytułu. TYTUŁ JEST PROWOKACJĄ CZYTAJCIE TREŚĆ

Gość ok ale niby co
pieprzył farmazony, jak każdy dupek, który nie umie powiedzieć odchodzę, bo Cię nie kocham, bo jest ktoś inny, bo... i nie wiem dlaczego tak się dziwisz, to dotyczy 98 % męskiej populacji

Gość sho
to w ogole nie bedziemy sie wypowiadac, bo nie lubimy byc prowokowani 😴

Gość czasami niemiła bywam
ale tytul jest powiazany z pierwsza wypowiedzią, tak? zostawil cie ze wzg na odleglosc badz to tylko wymowka była i zaczal byc z fajniejsza od ciebie dziewczyna.

Gość dwudziestoparolatka
jest powiązany, ale to akurat nie jest ważne-tzn uroda nie jest taka istotne-bo to rzecz wzgl. kwestia gustu itd. była dobrym pretekstem, zeby mnie zostawić, bo to jest męczące, kochac kogoś z kim się wzasadzie nie jest, bo jest odległosć. potrzeba dużej odwagi aby zdecydować sie na zwiazek na odległosć.

Gość jestes glupia i tyle
jesli uwazasz, ze nie sciagniesz ani jednen osoby podajac prawdziwy tytul, to znaczy ze temat na to nie zasuguje odpowiedzialas sobie juz czemu ? a jak nie, to wroc i przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz....