Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jifdhgjksfgioasdgnhlifd

ciagle mysle o bylym,,

Polecane posty

Jestem w obecnym zwiazku 4 lata a mimo wszystko ciagle mysle o bylym, kiedy widze jak idzie pod moim oknem to na niego patrze :P obserwuje zza firanki tak zeby on nie nie widzial. on mam juz zone i dzieko a ja ciagle chce zeby on cos do mnie czul.. chyba jestem chora!!

Gość gfdfg
skoro nie kochasz faceta z ktorym jestes to po co z nim jestes? wiesz ja mam podobnie, wciaz kocham bylego i dlatego nie pakuję sie w nowe zwiazki bo po co?

gfdfg skoro nie kochasz faceta z ktorym jestes to po co z nim jestes? wiesz ja mam podobnie, wciaz kocham bylego i dlatego nie pakuję sie w nowe zwiazki bo po co? a co wam to daje takie jednostronne kochanie i wygladanie zza firanki i obserwowanie byłych???:O:O:O

heh, chodzi tylko o to ze z obecnym partnerem jestem juz 4 lata! a to znaczy ze ok 6 nie jestem z bylym a jednak cos do niego czuje. nawet nie wiem czy 'czuje' tu jest odpowiednie. po prostu interesuje mnie co robi czym sie zajmuje. i zawsze go wypatruje jak gdzies ide... taka glupia jestem i tyle. a obecnego chlopaka tez kocham. ale to jakas taka inna milosc..

Gość gfdfg
wiesz to nie zalezy ode mnie, po prostu on wciąż we mnie siedzi, w moim sercu i nic z tym nie zrobię. mimo ze ponad rok juz minal odkad go widzialam. ale ostatnio postanowilam, ze zostane juz sama. przynajmniej nie bede z kims kogo nie kocham a to jeszcze gorsze by bylo.

w takim razie jestem wariatka.! czasami sobie siadam i mysle o bylym jak to nam bylo dobrze, zastanawiam sie czy zmienilby sie dla mnie... ciekawa jestm co on do mnie czuje. chcialabym z nim porozmawiac tak szczerze o tym co on do mnie czuje.. jednak nie odzywam sie do niego od paru lat...

Gość Arbuzowa pestka
ja tez tak mam...i zawsze tak bedzie bo przez rok mi nie przeszlo chociaz jestem z kims innym i wydaje mi sie ze go kocham. Pisze WYDAJE mi sie bo kocham tez EXa...masakra... ide z nim pojutrze na piwo.

jestem pierdolnieta, nie potrafie sie cieszyc z tego co mam..

tez chcialabym pogadac z eksem... tak bardzo bym chciala...

jifdhgjksfgioasdgnhlifd w takim razie jestem wariatka.! czasami sobie siadam i mysle o bylym jak to nam bylo dobrze, zastanawiam sie czy zmienilby sie dla mnie... ciekawa jestm co on do mnie czuje. chcialabym z nim porozmawiac tak szczerze o tym co on do mnie czuje.. jednak nie odzywam sie do niego od paru lat... ciekawa jestes co czuje??? no nic nie czuje do ciebie skoro nie jeste z toba:O:O:O rany ale temat:O:O:O.......i pytania?:O:O

Gość Arbuzowa pestka
on za mna szaleje...ale nie moge z nim byc bo: -on lubi codziennie wypic piwko,2 po pracy,a dla mnie to juz alkoholizm.. -lubi wyrywac panienki na baletach -mam narzeczonego!!!!

Gość odpierdol się
jak mnie wkurzają takie suki co sobie po latach przypominają jak to im było dobrze z byłymi i wwalają się komuś w poukładane życie!!

brat niedziewiedzia myslisz ze tylko baby tak rozpamietuja? moze faceci tez takl maja? moze on tez na mnie patrzy ukradkiem jak przechodze, moze on tez ma ochote ze mna pogadac!?

Gość gfdfg
wiecie ja juz sie pogodzilam z tym, ze do konca zycia bede do niego cos czula. dlatego nie chce juz szukac faceta bo wiem, ze i tak nic z tego nie wyjdzie.

ale ja sie nikomu 'nie wwalam' w poukladane zycie! wiem ze on ma zone i dziecko dlatego nic nie robie (jakby nie ial tez bym nie robila)! kiedy sie mijamy nie obdarze go nawt jednym spojrzeniem! nie mow mi ze sie wtracam i rozbijam jego malzenstwo bo tak nie jest!

Gość gfdfg
ja nie mam zamiaru pakowac sie w jego zycie, wiec bez obaw

gfdnie mozesz tak zyc! musimy sobie jakos z tym poradzic. ja tez zawsze bede cos czula do eksa jednak znalazlam sobie kochajacego chlopaka i jest mi dobrze.. a do eksa zawsze cos tak bede czuc. ty tez musisz znalezc sobie kogos i chocby na troche zapomniec o bylym..!

Gość gfdfg
a jestes szczesliwa z tym obecnym?

jestem szczesliwa kiedy on jest jest przy mnie :) teraz jednak widujemy sie tylko w weekendy bo on pracuje w SG.. wtedy wlasnie dopadaja mnie takie szalone mysli... ale tak! jestem szczesliwa i wiem ze go kocham! ale do eksa tez cos czuje ;) i lubie na niego patrzec zza firanki :P

Gość gfdfg
ja tez juz probowalam z innym. nie moge sie zakochac i juz

na zwsze pozostanie nam rozpamietywanie eksow :)

jifdhgjksfgioasdgnhlifd brat niedziewiedzia myslisz ze tylko baby tak rozpamietuja? moze faceci tez takl maja? moze on tez na mnie patrzy ukradkiem jak przechodze, moze on tez ma ochote ze mna pogadac!? faceci tez rozpamietuja....sam tak miałem,ale na litosc boska nie mozna tak przec całe zycie bo to do niczego konstruktywnego nie prowadzi......a nawet jak by sie chciał z toba spotkac czy pogadac ...to ty pewnie uznała bys juz to za objaw checi powrotu do ciebie:O:O:O.....zostałas bez tej swojej miłosci wiec wiem jaki masz tok rozumowania....kazdy gest z jego strony ...kazda inicjatywa bedzie znakiem dla ciebie ze jest szansa na powrót........ ATAK WCALE NIE JEST:o

masz racje, jakikiloweik znak bylby dla mnie checia powrotu.. jakikolwiek gest... juz roiły by sie w mojej glowie mysli ze jednak mu na nie zalezy. ale mogłby chociaz zaproponowac jakies spotkanie we czworke.. tak normalnie przy piwku.. moglby wykazac sie jakas inicjatywa.. przez wzglad na to co bylo..

Gość gfdfg
ja cie podziwiam, ja bym tak nie mogla. ex ktorego wciaz kocham mieszka niedalego, a ja w czteroletnim zwiazku z kims kogos wydaje mi sie, ze kocham. juz chyba lepiej byc samej :(