Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goralatko

Cellulit a głodówka.

Polecane posty

Gość Goralatko

Kobietki,wyczytalam na stronie glodowka.pl ze poprzez glodowke najszybciej pozbedziemy sie cellulitu,bo on powstaje przez toksyny a w czasie glodowki wydalamy toksyny z ciala. Czy ktoras z was moze cos powiedziec na ten temat? Dzis pierwszy dzien glodowki,zeby sie oczyscic ale jak do tego zniknal by cellulit to byloby bosko :D ;*

Gość bzdura niestety
cellulitu nie usunie się inaczej jak poprzez sport i porządny masaż. Głodówka usuwa toksyny, ale tylko sport i masaż pobudza układ limfatyczny, który to odgrywa ważną rolę w powstawaniu cellulitu i jego usuwaniu. Układ limfatyczny nie ma pompy tak jak układ krwionośny serce i aby działał potrzebny jest ruch i masaż:)

Gość Goralatko
no to do tego bede sie masowala rekawica sizalowa :D ,lubie tez skore po peelingu z kawy ale pozniej ten zapach kawy mnie dobija :/

Gość Goralatko
a ruch bede miala od wrzesnia :D boks :D codziennie po 3 godziny :P

Gość bzdura niestety
To życze powodzenia :) Ja od października basen ;) A teraz staram się cwiczyć. Teraz kupiłam wałeczek z wypustkami z raczką do masażu za całe 12 zł w rossmanie do masażu i skóra jest w lepszym stanie. Do tego naturalny olejek grejfrutowy jako dodatek do balsamu i może efekty będą ;) Głodówka nie usunie wszystkich toksyn z organizmu, potrzeby jest ruch, bo większość tego badziewia jest w układzie limfatycznym, poczytaj o nim. A jego tylko ruch rusza

Gość Goralatko
hmmm. Tyle naczytalam sie o tej glodowce i myslalam ze to swietne wyjscie.. sprobuje a moze akurat :D