Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

celine8345

przesuniecie okresu - czy moze ktos wie??

Polecane posty

dziewczyny ile moze mi sie przesunąc okres jezeli mialam wziasc 10 tabletek hormonalnych a przez przypadek wziełam 11 ??

Gość lato w pełni
1 dzień

ok dzięki, jezeli dzisiaj to juz drugi dzień i nadal nie mam to cos powaznego??na tyle zeby isc do lekarza?

Gość japierdykam
juz mnie strzela.. dziewczyny, powalacie na lopatki. a ulotke kurna czytalas? jak nie to dupe w troki i poczytaj! krwawienie z odstawienia ma wystapic podczas siedmiodniowej przerwy, czyli ma prawo wystapic nawet siodmego dnia!!!!

no tak ale moja przerwa nie trwa 7 dni tylko wiecej, bo nie biore tego leku jako antykoncepcje tylko przez 10 dni cyklu w celu regulacji ! wiec nie wiem...

raz piszesz, że to 2 dzień, za chwilę, że Twoja przerwa trwa dłużej niż 7 dni..... odnoszę wrażanie, że to jednak Twój 2 dzień, więc czkaj spokojnie a swoja drogą branie tabletek nagle przez 10 dni może Ci tylko rozregulować cykl.

Gość japierdykam
acha.. i to cie zwalnia z przeczytania ulotki? gratuluje w ulotce kazdego leku hormonalnego sa wszystkie potrebne informacje jak bierzesz tabletki anty to krwawienie pojawia sie do 7 dni po odstaweniu tabletek jak bierzesz sam progesteron to do 10 dni i to tez masz w ulotce

do ziolko 80 tak to moj drugi dzien od kiedy powinnam dostac okres a nie dostałam. Przerwe dłuzsza niz 7 dniowa - odnosi sie do przerwy w braniu tabletek bo ja jak pisalam mam dłuzsza bo tabletki zazywam w 10 dni cyklu. tak mi zalecil ginekolog. A swoją drogą to są tabletki anty. Bład polega na tym ze zazyłam 11 a nie 10.