celine8345 0 Napisano Sierpień 6, 2008 dziewczyny ile moze mi sie przesunąc okres jezeli mialam wziasc 10 tabletek hormonalnych a przez przypadek wziełam 11 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lato w pełni Napisano Sierpień 6, 2008 1 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
celine8345 0 Napisano Sierpień 6, 2008 ok dzięki, jezeli dzisiaj to juz drugi dzień i nadal nie mam to cos powaznego??na tyle zeby isc do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość japierdykam Napisano Sierpień 6, 2008 juz mnie strzela.. dziewczyny, powalacie na lopatki. a ulotke kurna czytalas? jak nie to dupe w troki i poczytaj! krwawienie z odstawienia ma wystapic podczas siedmiodniowej przerwy, czyli ma prawo wystapic nawet siodmego dnia!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
celine8345 0 Napisano Sierpień 6, 2008 no tak ale moja przerwa nie trwa 7 dni tylko wiecej, bo nie biore tego leku jako antykoncepcje tylko przez 10 dni cyklu w celu regulacji ! wiec nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziółko_80 0 Napisano Sierpień 6, 2008 w celu regulacji przez 10 dni? lekarz Ci tak zalecił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziółko_80 0 Napisano Sierpień 6, 2008 raz piszesz, że to 2 dzień, za chwilę, że Twoja przerwa trwa dłużej niż 7 dni..... odnoszę wrażanie, że to jednak Twój 2 dzień, więc czkaj spokojnie a swoja drogą branie tabletek nagle przez 10 dni może Ci tylko rozregulować cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość japierdykam Napisano Sierpień 6, 2008 acha.. i to cie zwalnia z przeczytania ulotki? gratuluje w ulotce kazdego leku hormonalnego sa wszystkie potrebne informacje jak bierzesz tabletki anty to krwawienie pojawia sie do 7 dni po odstaweniu tabletek jak bierzesz sam progesteron to do 10 dni i to tez masz w ulotce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
celine8345 0 Napisano Sierpień 6, 2008 do ziolko 80 tak to moj drugi dzien od kiedy powinnam dostac okres a nie dostałam. Przerwe dłuzsza niz 7 dniowa - odnosi sie do przerwy w braniu tabletek bo ja jak pisalam mam dłuzsza bo tabletki zazywam w 10 dni cyklu. tak mi zalecil ginekolog. A swoją drogą to są tabletki anty. Bład polega na tym ze zazyłam 11 a nie 10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach