Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiczek24

bedzie dzidziuś ? Co myślicie

Polecane posty

Gość Kasiczek24

Witam... Mam takie pytanie brałam tabletki ok 14,15 dni zrobiło mi sie starsznie nie dobrze po nich więc,poszłam do ginekologa powiedzieć mu o tym stwierdził że mam już nie brać tych 6 tabletek ostatnich poczekać na miesiaczke i przepisze mi inne. Tak też zrobiłam ale w tym czasie współzyłam w chłopakiem i dostałam miesiączke 10 dni wcześniej niż powinnam zazwyczaj mi się spozniał okres i to nawet 7 dni a teraz 10 dni przed dostałam tylko że to nie był zwykła miesiączke trwała ona u mnie tak:wieczorem dostałam-rózowego plamienią na następny dzień miałam normalnie krawienie na kolejny miałam brązowo-różowe trwało tak to 2 dni potem przerwa 3 dniowa i jeszcze jeden dzień brązowo-rózowego krawienia ..dodam także że gdy się kochałam w chłopakiem po zakończeniu tabletek po 15 dniu to mnie zalał .. i od ok niecałych 2 tyg. jest mi nie dobrze w każdej porze dnia ale do wymiotów nie dochodzi.. - piszcie co myślicie na ten temat.. czy była prawdopodobność zajścia w ciąze Z góry Dziekuje i Pozdrawiam

Gość kalina z koszalina
ja myśle ze bedzie

Gość Kasiczek24
mam nadzieje :*

Gość kalina z koszalina
kasiczek24 , a chcesz dziecka? to dlaczego sie zabezpieczałas? , czy dlatego potem nie wziełas tabl celowo zeby zajsc , tak?

Gość Kasiczek24
tzn tak brałam tabletki ale nie myślalam o ciaży a jeśli miało by się tak stać ..to ciszylibyśmy się z maleństwa :) .. a nie brałam tabletek bo chcialam zajść tylko ginekolog mi powiedzial że nie mam brać skoro mi jest nie dobrze

Gość ludzie a
ile jeszcze założysz tych samych tematów -zrób test i przestań tu zaśmiecać kafe tymi samymi pytaniami

Gość Kasiczek24
tak każdy mowi zrób test..zrobiłam 2 .. tematy bo naprawde chce by ktoś odpisał na to czy jest taka możliwość a nie że zrób test ble

Gość kalina z koszalina
kasiczeek24, no to ja ci mówie ze szansa jest bardzo duza ze jestes w ciazy

Gość ludzie a
co ci da że jeden ci powie : tak jest taka możliwość a drugi: nie, nie ma takiej możliwości i co ci to pomoże?? przecież nikt ci nie zajrzy do brzucha i nie powie co tam masz lub nie masz. Już na innym topiku stwierdziłaś że idziesz na betę. Więc idź i przestań się dopytywać tutaj bo i tak nie dowiesz się już tu niczego więcej. Luzik dziewczyno zrób tę betę a potem znów możesz dalej się pytać. Teraz niewiele ci to już da.

Gość Kasiczek24
wiem i dziekuje za odpowiedzieć ;)) .. już pisze z chłopakiem bo siedzi w pracy i powiedział że mam mu odrazu powiedzieć ..a niewiem czy nie zrobić to w jego urdzinki albo na nasza rocznice .. oo i teraz znów mnie bruch jak na okres boli ..

Gość Kasiczek24
ludzie a nierozumiesz tego .. chyba i przestan w ogole tutaj pisać bo nie odpowiadasz na to co zadałam dzieki ;)

Gość qwertyui
Rozumiem że jesteś niecierpliwa ale w temacie ciaży nie da się tak przewidywać bo nie ma tu niestety sztywnych reguł na zasadzie objaw taki i taki ciąża a tamten i ten brak ciaży. Większość objawów może zwiastować i ciąże i okres.

Gość Kasiczek24
to jednak sie nie łudze ..pojde jutro test zrobić

Gość nie bedzie
Przeciez dostalas okres,co z tego,ze wczesniej-odstawilas tabletki i dlatego sie przesunal,a mdlosci to zaden objaw wskazujacy na ciaze,moglas go sobie wmowic. Poczekaj na nastepny okres,jak nie przyjdzie,to zrob test.

Gość AsiaKATOWICE
Ja miałam tak jak Ty i co mam śliczniutką 10 miesiączną Zuzie :):) 3mam kciuki :*