Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr

Nie lubi minetki, nie chce orgazmu

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr

Moją dziewczynę niezbyt pociąga lizanie cipki, nie ma chęci na orgazm. Ja tak bardzo, bardzo uwielbiam lizać cipkę, mógłbym to robić całymi godzinami a Ona za tym nie przepada. Ja potrzebuję kobiecego orgazmu bardziej niż sama kobieta, to jest mi potrzebne do życia jak powietrze. Co robić ????

Gość zuzred
dziwna ta Twoja dziewczyna - nie wie co dobre:-))

Gość a czy
zostaw ją dobra w seksie to ona nie jest później będzie jak zwykle do dupy

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
any comments ??

Gość gość
Może sie wstydzi miec orgazmu?

Gość gość
Albo krępuje ją, że calujesz miejsce, ktore w jej mniemaniu służy do sikania i innych okropnych jej zdaniem rzeczy...czuje sie niepewnie, czy oby dobrze tak pachnie itd....upij ją i wyciągnij z niej o co biega;)Aha...sa kobiety, ktore nie odczuwaja przyjemnosci z lizania ciipki...wrecz odczuwają to jako nieprzyjemne doznanie, albo calkowice obojetne, co chyba musi byc niezle frustrujące.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
Jak to wstydzi ?? przecież teraz wszystkie kobiety dążą do orgazmu. Orgazm, orgazm i jeszcze raz orgazm, jak nie mają orgazmu to wielki płacz i lamenty a tu proszę niespodzianka - wstydliwa mi się trafiła, hehe. Jak dla mnie to dziwne.

Gość pomyśl
A może nie robisz tego ...hm...odpowiednio? A wstydzi się o tym powiedzieć lub nie wie jak?

Gość gość
Hmmm...no ja jak rozpoczynałam współżycie to az dziw teraz mnie bierze - wstydziłam sie miec orgazmu. Bałam sie, że wtedy stracę kontrole nad sobą, wygłupie sie itd....wolałam sie w spokoju zmasturbować....ale ja to dziwna byłam i jestem, wiec może jakis glupi ze mnie wyjątek. Niewiadomo jak jest u Twojej kobiety. Prawde tylko ona sama ci moze powiedzieć.

Gość klghhbg. ghjl
Może boi sie ze jej odgryziesz...?? Albo z buzi ci jedzie i mysli ze jej cipka zasmierdnie...?

Gość harveys
niekoniecznie musi to być przyjemne. Ja np nie lubię kiedy całuje mi piersi, wręcz drażni mnie to. nie wiem, może to nieumiejętność facetow

Gość laseczka XXXX
ja też sie cholernie wstydziłam orgazmu i dlatego też nie chciałam minetki itp. dopiero jak szczerze o tym porozmawialiśmy to przezwyciężyliśmy ten wstyd może ona też tak ma..

Gość pewnie za dużo o tym nie gadac
ie, ona może wstydzi się, a najprawdopodobniej wstydzi się powiedzieć, czego chce. Może boi się, że nie wiesz, jak jej zrobić dobrze, że ona jest spięta i Ty będziesz ją lizał 40 minut i nic z tego nie wyjdzie. Wtedy Ty stwierdzisz, że ona jest oziębła, coś z nią nie tak i będzie finito. Na pewno sama chętnie Cię zadowala, ale nie pozwala, żebyś Ty jej tak robił...

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
Liże, lizę w sumie to niezbyt długo, ona już prawie ma wybuchnąć i zonk ... odsuwa się. Robię to delikatnie, więc nie ma mowy, że to z bólu czy coś.

Gość gość
No ewidentnie wstydzi sie swojej i Twojej reakcji na jej orgazm.Spoko, w koncu to przezwycięży.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
Oby jak najszybciej to przezwyciężyła bo ja usycham bez jej orgazmu. Na początek spróbuję rozmowy.

Gość pomyśl
Dla mnie wszystko jasne - też wolę przeżywać orgazm (inny niż pochwowy :-) ) sama - bo kiedy ktoś czy ewentualnie coś mnie w tym momencie dotyka, to po prostu czuję ból.

Gość guinea pig
O kurcze... a ja normalnie kocham jak mi facet minetkę robi, mogłabym tak cały czas. Jak ja zazdroszczę Twojej dziewczynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość juz sie nie wstydze
prawie wszystkie sie wstydza,boja powiedziec co by chcialy,a wystarczy, ze wyjada za granice i wszystkie hamulce puszczaja. I nagle okazuje sie,ze lubia i lizanie i obci.ganie. Same zaskoczone przyznaja,ze nie wiedzialy,ze sex moze byc fajna sprawa. A Twoja sie wstydzi Ci powiedziec,bo boi sie,ze jak z nia zerwiesz.... to bedziesz sie z niej,, nabijal" przed kumplami.

Gość ja też bym chciała
chodź do mnie, ja jeszcze nigdy nie miałam faceta, możesz mi lizać do rana.