Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zółta_Frotka

Kierowcy obejrzyjcie to sobie...

Polecane posty

Gość Zółta_Frotka
No fakt :( ciężko sie nie popłakać. nie chce prawka , jeszcze nie jestem na to gotowa :(

Już kiedyś ktoś dawał tego linka, filmik mocno przesadzony. Jak można zrzucać winę na kierowcę za niezapięty pas pasażera, albo przechodnia wchodzącego wprost przed maskę zza innego auta?? :o Pierwsza sekwencja w sumie też naciągana... gość nie jechał przecież jak wariat, zwyczajnie wyprzedzał, wygląda że w dozwolonym miejscu, a że coś mu wyskoczyło pod koła i reakcja była jaka była... no cóż, każdy byłby zaskoczony. Przy czym dali napis... za szybko. Bzdura.

Gość uk girl
co za film-smutna rzeczywistosc

pozatym przydały by się filmiki ukazujące bezmyślność pieszych :o przykład: Jechałam zimą na trasie (koło jakiś wiseczek) padał śnieg, było ciemno widoczność zerowa ...trasa tranzytowa duży ruch a poboczem śmiga para, pcha wózek przed sobą ciężko zauważyć - ani Ci bezmózgowcy nie mieli odblasków, ani latarki przecież odpowiadają nie tylko za swoje życie ale i dziecka :o takich przykładów można mnożyć.... piesi chyba myślą że droga hamowania auta wynosi max 1 metr :o

Wielbiciel ---> film daje do myślenia , nie jest przesadzony , tak się dzieje naprawdę .

na mnie to nie robi wrażenia :o motyw z facetem ,który zapatrzył się na kobietę już całkiem ... trzeba by było ją oskarżyć o nieumyślne spowodowanie wypadku :classic_cool:

Kiedy używasz ostrego noża w kuchni , pilnujesz , aby ostrze nie skrzywdziło twojego paluszka , a kiedy prowadzisz samochód rób tak , aby inni szczęśliwie dotarli do domu:D i Ty też...

poten ---> owszem, tak się dzieje naprawdę, ale wymowa tego klipu, jakoby kierowca był w 100 % winny wszystkim pokazanym przypadkom, jest nieprawdziwa! I tylko o to mi chodzi.

ja pierdziele a czy to ważne czy przessdzony czy nie???? chodzi o przełanie ja pier d o l e ;/;/;/ zaraz poszukam takich filmów co flaki widać i głowy poucinane to moze nie bedzie przesadzony.... i dopiero trafi do was co uwazają ze to przesadzone

a mi wystarczy to co widzialam...i miał ręce i nogi...to jest nawet ciezko opisac co sie dzieje wtedy z człowiekiem jak w przypadku tych pasów..wiec te komentarze są zbędne uwazam....

Hej chlopaki;) Zawalu przez was dostane,ja w sobote do poludnia odbieram prawo jazdy a tu takie filmiki...troszke strasza mlodego kierowce...ale taki cel ...w pewnym sesie dzieki ...tez zastanowie sie zanim dodam gazu:D

ojejku ale filmik jest przerysowany i to nie chodzi o flaki i krew ale o sytuacje... ale daje do myślenia, nad wieloma rzeczami się nie zastanawiamy podczas jazdy , wydaje się nam że jeździmy niezniszczalnymi czołgami...a tu niespodzianka tak nie jest :o Co do wymowy bardziej przemówił do mnie filmik na kursie prawka był bardzo autentyczny i smutnu=y w swojej wymowie... a te filmiki hihih złośliwcy:p ja tak nie jeżdżę :D

Gość Dobry film
szkoda, że go nie ma w Tv. Przypomniał mi smutne chwile... Moja siostra zgineła w wypadku samochodowym przez pijanego kierowcę. Miała tylko 18 lat... Ta tragedia zaciążyła na całym życiu moim i mojej rodziny. Uważajcie za kierownicą.

Apowiedzcie mi ,kiedy jest bezpiecznie??? Moim zdaniem nie ma na to odpowiedzi,ale wilalabym sie mylic;) pokazalam ten filmik molemu panu i ma mieszane uczucia co do mojego jezdzenia autem...ale sobie narobilam...

no tak i ja znam ze przez pasy dead...ale niestey nie przewidzi sie tego...na kazdego jest pora tak czy inaczej...to przykre ale prawdziwe...a co do postu o 18 siostrze to naprawde mi bardzo przykro...:(:(:(:(:(

Takie filmiki powinni ogladać polscy kierowcy przed podróżą, bo jeżdzą jakby sie chcieli pozabijać!!!!!!! Fatalne drogi i bezmyślni kierowcy.

Gość fdge
powinni ten film codziennie wyświetlać w najbardziej oglądalnej telewizji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anouk;( niestety sie z tobą zgadzam ,wracalam z Hiszpani i wjezdzajac do polski mozna sie zabic zaraz za granica jezdza jak szaleni na trzeciego wyprzedzaja..

Mamy najwyższe odsetki wypadków samochodowych w Europie, szczególnie tych z ofiarami smiertenymi. Wszystkim, którzy jeżdzą bez kierunkowskazów, nie stają na przejściach, wyprzedzają na trzeciego, śpiesza się, polecam wyjazd autem do Szwecji! Przezyjecie szok!

Ja jechalam w nocy przez Szwajcarie i niestety nie bylo nikogo ,pusto...ale powiem wam ze jestem przerazona tym co sie dzieje na ulicach w naszym kraju...w Hiszpanii nikt sie nie spieszy ,nikt nie wyprzedza i na przejsciu dla pieszych pozdrawiaja sie serdecznie ...a u nas???Wiadomo...