Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

watażka 07

BŁONA DZIEWICZA GDYBY ODRASTAŁA??

Polecane posty

Miłe Dziewczyny, Panie, a gdyby tak naukowcy wynaleźli sposób na odrastanie błony dziewiczej. Czy chciałybyście aby ona sie odnawiała po pewnym czasie seksualnego postu. Jeżeli tak to po jakim czasie błona dziewicza powinna się całkowicie regenerować? Czy chciałybyście znowu przeżywać swój pierwszy raz?

Gość jbmakalsdfkas
pigułki na odrost błony raczej nie będzie, ale można dać sie zaszyć. To nie problem i dość częsta praktyka tzw dziewic z odzysku.

Gość imoen
Pierwszy raz jest taki "wyjatkowy" bo sie nigdy wczesniej nie mialo penisa w cipce, a nie dlatego, ze cos komus pęka (mi np. blona poszla duuuzo wczesniej przy masturbacji)

NIE! Nie chciałabym. Wprawdzie mój pierwszy raz miałam z partnerem, któremu ufałam całkowicie, którego kochałam, było to zdarzanie zaplanowane przez nas i starannie się do niego przygotowaliśmy. Co z tego, skoro moja błona dziewicza stawiała niesamowity opór... Bolało BARDZO i na pewno nie chciałabym przeżyć tego jeszcze raz.

podobno, po urodzeniu siedmiu nieślubnych dzieci , zostaje się znów dziewicą, tak wierzą arabowie i eunuchy

Faceci chcą dziewic, ale nie umieją rozdzewiczyć. Ten pierwszy raz dla obojga nie jest tym super. W takim razie po jaka cholerę z tego skrawka kobiecej waginy robić fetysz? Rozplombowywałem wiele kobiet i zawsze wole tą doświadczoną od tej "czystej". Napocząć kobietę to prawdziwa sztuka, aby nie wpędzić w kompleksy, aby odbyło się szybko i bezboleśnie. W tym samym czasie z doświadczona mogę się ostro jebać.

Myślę, że ponowne posiadanie błony dziewiczej ma kilka aspektów. - dziewczyny które wychodząc za mąż chciałyby nie mieć śladów przeszłosci. Dać sie mężowi jako czysta, pierwsza. - Jak napisała jedna pani, rozdziewiczenie jest czasami trudne, bolesne i takie momenty nie są miłe wspominane. -dla ciekawoścoi, jak zareagowałby poznany partner gdy pani w wieku około 40 okazuje sie dziewicą? Odrastanie błony to oczywiscte fantazje, ale czemu nie pofantazjować. Zakładamy ze kobieta np przez rok nie ma stosunków płciowych i błonka sama odrasta. A może rok to zbyt długi okres czasu??

Gość sylwusia1252
tak dziewczyny odrasta tylko jezeli nie ma stosunku . jezeli decydujesz sie na sex z chlopakiem a potem zrywacie i za miesiac masz nowego i znow to samo to nie mysl ze ci odrosnie ;]

Nie, nie chciałabym kolejny raz przeżywać tego bólu, wolę tak jak jest, bez przeszkód i krwi.

Gość astalawista
astalawista hgtttt astalaw ista kjulujyt

Gość astalawista
ff\ffhhhhhhhbggggggt333333kkkk77844488**o