Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jonkaasiaaa

wizyty na solarium

Polecane posty

Gość jonkaasiaaa

mam do Was takie pytanko...bo we wcześniejszych tematach nie znalazłam odpowiedzi jednoznaczej...chcę iść na solarium pierwszy raz ;) muszę zakładać te ochronne okulary?wiem, że się powinno dla zdrowia ale chciałabym spytać czy większość z Was zakłada czy nie ;) no i czy musze się smarować koniecznie jakimiś kosmetykami czy mogę ot tak z marszu pójść ;) będę wdzięczna za pomoc ;)

Gość eweli
witaj jonkaasiaaa! Okulary ochronne powinno sie zakladac poniewaz chronia one oczy przed szkodliwym promieniowaniem,mozna tez zamknac oczy jednak ja dla wiekszej ochrony zakladam. Mozesz posmarowac cialo zwyklym balsamem-ale nie jest to konieczne. jednak po wyjsciu gdy bedziesz juz w domu radze dobrze nasmarowac cialo i koniecznie przez pare godzin po solarium nie kap sie pozdrawiam

Gość saaabinaaaa
Ja już chodze na solarium od 4 czy 5 lat i nigdy nie używałam okularów ochronnych. Wystarczy jak ograniczysz się do zamkniętych oczu podczas seansu w solarium. Co do kremu to są bardzo wydajne. Ja smaruje tylko twarz i 1 saszetke mam nawet na 10 użyć a dzięki nim szybciej się opalam. Nie zapominaj że po solarium nie wolno się kąpać 3 godziny wtedy opalenizna będzie trzymać się dłużej i będzie intensywniejsza gdy unikniesz kąpieli.

Gość x X x
a ja zadam smieszne pytanie ;/ tez planuje wybrac sie 1 raz :P Jak wogole wyglada wizyta w solarium ? Wchodze sobie do jakiegos pokoiku i sie tam opalam ... nikt mi wtedy nie przeszkadza i jest zachowana prywatnosc ? Opala sie nago ? Czy solaria opalaja z 2 stron czy tylko z jednej ?

Gość saaabinaaaa
Więc to wygląda tak... Solarium opala z 2 stron... Ja wchodzę rozbieram się do naga... Smaruję twarz i dekold specjalnym kremem który kupuję w solarium... Kłade się na "łóżko" włączam START i dobieram intensywność klimatyzacji czy ustalam moc opalania. Najlepiej opala gdy klima jest jak najmniejsza. Ja zawsze klime zmniejszam jak najmocniej i lampy ustawiam jak najmocniej ale to już raczej mogą robić Ci którzy już dłużej chodzą na solarium :) W solarium nikt Cię nie widzi... nie podgląda tego się nie bój :)

Gość x X x
sabinka dziekuje za odpowiedz 🌻

Gość saaabinaaaa
Służe pomocą :)