Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycki19

Co o mnie sadzicie? zdjecia

Polecane posty

Gość cycki19
błehehehe, szkoda że tylko ty tak sądzisz i może jeszcze twoja zdechła babcia ci tak wmawiała:D

Gość miało być szczerze to jest
cycki19------------ przestań się kłócić, bronić- sama umieściłaś tak intymne zdjęcia to masz opinie ludzi. Nie jesteś w ogóle atrakcyjna. Zrób coś z tym...albo nie rób. Twój wybór.

i wiesz co? Ciekawe co na to Twój przyszły chłopak (jeśli takowy będzie,nie twierdzę,że nie). Myślsz,że będzie zadowolony,że jego dziewczyna obnażałą się dla internautów?! Wątpię. Oj nie tylko wygląd powinnaś zmienić, zmień podejście do życia, dorośnij.

Gość o żesz koorva
o mały włos a puściłbym pawia :O

I jeszcze coś... dlaczego wyzywasz pozdro 600? Dziewczyna ani Cię nie wyzwała,ani nie była wredna.. po prostu szczera... Powinnaś wziąć niektóre opinie do siebie,a nie wyzywać jak czyjhaś opinia Ci się nie spodoba.

Gość inszetti ... .
Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy tak nisko upadają... :O Dlaczego fotek swoich dyplomów nie dasz? Ludzie!!! To jest żenujące ... Po co komu pokazywać takie fotki?

Gość kobieca jesteś
a może dasz zdjęcie otwartej pipki? Jesteś bardzo kształtna i kobieca.

Gość o żesz koorva
zanim się zamieści takie okrutne obrazy i zechce się nimi pochwalić, należy umieszczać ostrzeżenie, że oglądanie może wywołać w widzu odruchy wymiotne, zaburzenia snu i lekką psychozę :O

Gość kobieca jesteś
wklej takie fotki a sobie zwalę -bede mial rozrywke na wieczór

Gość inszetti ... .
Może niech jeszcze pokaże swoje wnętrzności? Naprawdę, aż tak upada ludzkość? :O

Gość kobieca jesteś
jest piękna. i nie podczywać się

Gość yy y y
glądanie może wywołać w widzu odruchy wymiotne, zaburzenia snu i lekką psychozę dobre:D:D

Gość kobiecaja
jak zobaczylam twoje fotki od rau stracilam apetyt na kolacje i zaraz ide biegac, dodam ze nie mam nadwagi- 167cm wzr, 55 kg, ale nie chce wygladac jak ty

Gość cycki19
widze ze odezwaly sie same zazdrosne pasztety, ktore nie maja takiej jak ja odwagi by wkleic swoje fotki:O do kobieca jestes daj miala to ci wysle swoje foteczki

Gość no wybacz ale skoro jest
piękny, letni wieczór, a ty mimo swojej nadmiernej otwartości erotycznej, nawet dosłownej otwartości:O:O siedzisz samotnie w domu, to chyba zbyt atrakcyjna nie jesteś... Wiesz, 90% facetów jest w stanie przymknąć oko nawet na brak głowy i dwóch rąk, jeśli tylko da się poruchać:O Taka jest smutna prawda... Jeżeli żaden desperat się nie załapał na dziewczynę, która w internecie publikuje zdjęcia swojej cipy i rząda adresów emailowych, żeby porozsyłać przypadkowym osobom swoje wypięte krocze, mozna to nazwać krótko: żal.ru:O

Gość anglistka86
a czego ty oczekujesz pokzaując wielki brzuchol, uda jak balerony i obwisłe cyce??

Gość inszetti ... .
Nie ma to jak brak rozumu ... :O pewnie tego, ze stoisz przy lesie, też Ci każda pozazdrości? chociaż one mają więcej do odkrycia ,,, :O

Gość cycki19
zaloże sie ze same lepiej nie wygladacie a pewnie jeszcze gorzej i uwazam ze mezczyzna musi miec za co zlapac i do czego sie przytulic, zazdrosnice:O

Gość fgfgfd
Jesteś tłusta.

Gość jeden wiekszy od drugiego
i jeden bardziej zisa.przykro mi :P

Gość cycki19
heeheh mam gdzies pelne zawisci wywody kafeterianych babsztyli, mozecie pocalowac mnie w ''tlusta dupe'' , ale nie zdziwcie sie jak kiedys wasi mezowie zdradza was z kobietami mojej postury:P

Gość kobieca jesteś
idiotko-to było specjalnie,żeby zobaczyć jaka jest twoja reakcja.. pffffff kobieca to ty będziesz jak schudniesz 20 kg.. a tak naprawdę to zero kobiecości,seksapilu, ogólnie rzygam

Gość fgfgfd
Hahah dziewczno... idź lepiej nawiperdalać się słoniny, tylko to Ci zostało. narka :)

Gość fgfgfd
lol.. czego oczekujesz pokazując takie zdjęcia? to nie program "jak dobrze wyglądać nago", gdzie wmawiają pasztetom, że są idealne. jesteś GRUBA, nie zgrabna, nie pociągająca.

Gość ok ale powiedz
i czego kooorwa tak po niej jedziecie? Sumienia nie macie! Jak mozna tak kogos upokarzac? I w dodatku robią to kobiety!!! wstyd przynosicie calemu gatunkowi ludzkiemu:O

Gość Matteo88
Nie wiem po co wy tak jedziecie po biednej dziewczynie!!!!!!!!!!! Ma trochę ciałka no ale bez przesady. Zrzucisz 10 kg i bedzię goood! I nie przejmuj się tymi komentarzami! Pozdro

Gość fgfgfd
No dokładnie! Zrzucisz 10 kg, zrobisz kilka operacji itd itp i wtedy będzie znośnie