Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycki19

Co o mnie sadzicie? zdjecia

Polecane posty

Gość ok ale powiedz
a w niedziele odwiedzicie kosciołek by zlozyc rece do modlitwy jak gdyby nigdy nic? Jak mozna az tak kims poniewierać ? i jeszcze niektore mają pewnie dzieci? wspolczuć rodzinie

Gość jedziemy po niej
bo sama zapytala o zdanie a ja takie mam. co, moze mam sie litowac i wmawiac ze powinna jeszcze troche przybrac?

Gość gosiak mały ...
jestes gruba ale pociagajaca.. nie jestes az tak gruba zeby byc oblesnym .tylko z udami bym cos zrobiła..ja niestety jak przytyje to wszystko idzie mi w brzuch..a nogi i tyłek mam zgrabyn..mam wiekszy obwód pasa niz bioder!!! cycki maM PODOBNE ALE

Gość UJAdający Piesek Leszek
A mi sie tam podobasz autorko topika :). NI wszystkie kobiety muszą być szczupłe. Wystarczy żeby były ładne ;P

Gość jedziemy po niej
a on w niedziele składa rece w kosciułku po tym jak w srode pokazała sie goła w necie?

Gość i pewnie same się
dziwią że zydzi Jezusa ukrzyzowali ,a one bez wyjątku krzyzują Go w kazdej minucie :o

Gość UJAdający Piesek Leszek
:P

Gość gosiak mały ...
MNIEJSZE mam brodawkii i mniej mi wisza..a mam 23 lat..niesty powiem ci ze mimo tego ze moj facet sie mna zchwyca..to czasem mam ochote zgubic pare kilo ale nie mam motywacji.. a poza tym jak zuciłam palenie to przsybrałam na wadze 10kg?!!! i nie moge zrzucic..a nie pale juz ponad rok..

Gość lawers
jesteś super masz piekne ciało a negatywne odpowiedzi to zazdrosne panienki odezwij sie do mnie na e-mail chetnie popodziwiam twoje ciało

Gość do jedziemy po niej
lepiej zamilcz i przemysl albo przeczytaj te wszystkie złe opinie

Gość anglistka86
tłusta krowa sama się upokarza zakładając taki temat i wklejając swoje niezbyt apetyczne foty.

Gość inszetti ... .
Hmmm ... ja to najbardziej zazdroszczę rozumu ... :O Duuuuuuuzo bardziej niż tego pięknego ciała ... :P bleee .. brrrr ...

Gość yy y y
a po co te zbliżenia na cipę?:o bo chyba nie po to aby ocenić figurę?:o

Gość inszetti ... .
Dziewczyna ma nie tylko wypaczone pojęcie o swoim wyglądzie ... ale po prostu ogólnie jest wypaczona ... :O To takie smutne ,.. :O

Gość gosiak mały ...
a no i cipke masz slczna taka jak ja..strasznie nie podobaja mi sie te motylki..ble jak flaki..jak małe ptaszki;P moj facet powiedział mi ze mam najpiekniejsza cipke pod słoncem..bo jego byłe miały własnie motylki..i on powiedział ze to było okropne..

Gość a mi sie podoba...
mnie sie podobasz... nawet bardzo... jestem co prawda kobieta... ale chyba bi. moge zobaczyc cos wiecej ? :) podaj mi maila prosze.

Gość tak nie ma to jak ratować
swoją samoocenę wyglądem zipy. Moja jest piękna, wasze są okropne:D Zauważ, że normalny człowiek zanim pokaże ludziom peezdę, nawiązuje z nimi kontakt używając swojej elokwencji, inteligencji, wyobraźni. No ale widać, w twoim przypadku to nie wchodzi w grę:classic_cool:

Gość gosi gratulujemy
ślicznej cipki. jestes tłusta, ale za to inne maja flaki a ty cipunie przesliczna. i tu macie odpowiedz.dlaczego mam pocieszac jakas otyłą dziewczyne ze wyglada całkiem spoko, skoro ona zaraz wywnetrzy sie na temet swoich genitaliów, dajac przy tym do zrozumienia ze inne powinne sie wstydzic swoich flaków? wstydz sie swojego tłustego cielska

Gość yy y y
ciekawe jak trzeba być zrytym żeby takie zdjęcia na forum dawać?:o

Gość gosiak mały ...
ja moge schudnac ty flaki bedziesz miała zawse...ble

Gość nikt nie bedzie ogladał
twej cipuchny, jesli wpierw zmiarkuje zes kaszalot

Gość gosiak mały ...
nie martw sie kaszalot duzy nie jestem faceta mam cudownego..przyszły maz;P nie jedna mi go zazdrosci..a cipke i tak mam sliczna..

Gość malutka188
ehh... ja nawet mialam taki pomysl zeby zamiescic swoje zdjecie i zapytac co sadzicie o mojej budowie ciala, i dodam ze nie jestem wylewajaca sie kupa tluszczu bo nie chcialabym was chyba gorszyc, chcociaz sama nie wiem, ludzie maja rozne gusta... oczywiscie bez zdjec cip*ki i takich tam... ale teraz to chyba jednak sobie odpuszcze... :(

Gość gosiak mały ...
nie jestem grubym wieprzem przy 175 waze 74 kg..i jest mi z tym spoko.. buzie mam jak aniłek..usmiech sliczny mam piersi spore i kawałek tyłeczka.. wiec nie mow mi ze jestem wieprzem..

Gość ciszej nad tą trumną

Gość gosiak mały ...
bo pewnie masz 150 w kapeluszu i wazysz z 40kg.. masz zólte zeby,brzydkie nogi i okrone właosy..i pewnie jestes ostry pasztet z flakami zamnaiast cudownej bułeczki..wcale sie nie dziwie ze jestes taka sfrustrowana..

moja żona urodziła dwóch synów, ma 34 lata i wygląda DUŻO DUŻO lepiej, jeśli zgodnie z nickiem masz 19 to jak już powiedzieli moi przedmówcy - masakra

Gość mam tyle samo lat
i wzrostu, wazę 20 kg mniej od ciebie a nie jestem bynajmniej szkieletem. nie za ciekawie się twoje wymiary prezentują.

Gość gosiak mały ...
kosciotrup i pewnie masz miseczke A porywach do B ;p