Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nina Ryczy

Abothyl

Polecane posty

Ginekolog przepisał mi Abothyl na wyleczenie nadżerki.Nigdy wcześniej nie stosowalam tego środka.Jednak dzisiaj przeczytalam trochę na jego temat i nie ukrywam ,że sie zaniepokoiłam. Mama pytanie : czy któraś z Was go używala??? Prosze podzielcie sie wrażeniami. Wiem,ze podczas stosowania Abothylu z pochwy wydostają sie strzępy martwych tkanek.Ja biorę to już 3 dni i nic oprócz wodnistej wydzieliny rano mi sie nie wydostaje. Czy coś robię nie tak?

Robisz wszystko ok , nie martw się . Brałam ten lek a ten martwy naskórek wyglądający identycznie jak mokra husteczka higieniczna lub legnina wyszedł ze mnie po jakichs 2 tygodniach dopiero . Lekarz mi nic nie powiedział a ja nie czytałam w internecie , byłam w szoku jak to ze mnie wyszło . Dobrze ze Ty wiesz .

Jestem kilka dni przed okresem . Jak ma sie do tego wypadanie Abothylu z pochwy??? Czy to naprawdę trwa 2 tygodnie? Skąd będe wiedziała czy wypadło już wszystko i kiego moge zacząć współżyć?

Gość hiehiehie
z tego co sie orientuje nie mozna tego uzywac w czasie okresu... hm ja brałam po i po 2-3 tyg ze mnie wyszło..ale tak jakos mało

Gość ło jezusicku
takie leki stosuje sie po okresie:) zaczelas od dupy strony, dziewczyno:D