Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss piggi

Mój facet ma kobiece gesty...

Polecane posty

Gość miss piggi

nienawidzę tego :( wypluwa pestki winogrona, nie umie gwizdać na palcach, a sposób w jaki myje i czesze włosy mnie wpierdala! takie delikatny, że hoho na dodatek musi mieć pod ręką ręcznik do wycierania oczu - aaa!

Gość omg wtf lol

Gość guinea pig
Spoko mój ex też i zawsze wstyd mi było przed koleżankami za to jak on się zachowywał. Zakładał nogę na nogę (ale identycznie jak kobieta to robił), jak raz koleżanka powiedziała, że nie ma podkładu to on wypalił, że jej pożyczy swój (nie wiedziałam wtedy jeszcze, że on używa i mu to szybko z głowy wybiłam), miał całe mnóstwo kobiecych gestów i jak mu powiedziałam, że jest zniewieściały to się obraził, bo uważa się za 100% faceta:\:\:\

Gość dfgdgf
recznik to wycierania oczu?? :D:D:D O czyms takim jeszcze nie slyszalam :D

Gość guinea pig
AAaaaaaa i lubił różowy kolor, chciał kupić sobie różowe buty ale skrytykowałam to dość ostro, kiedy indziej przymiezał też jakieś buty z różem ale nie było jego numeru i się spytał sprzedawczyni czy są większe, a ona mu odpowiedziała, że nie bo to są damskie buty (z mamą wtedy był na tych zakupach i mi to opowiadał), chciał sobie też kupić pasek z dużą klamrą (wszystko byłoby ok gdyby nie fakt że to był damski pasek). Rzygać mi się chce jak sobie to poprzypominam....

to znajdz sobie takiego zeby wszystko Ci w nim grało. Jak nie umiesz czegoś zaakceptować to z czasem bedzie coraz cieżej :)

Gość bo to geje

Gość kjhgflcdtyh
oj juz wole recznik do wycierania oczu niz charki do zlewu czy gdziekolwiek, zmiane skarpet i majtek co kilka dni czy mycie zebow rownie czesto, dlubanie w nosie i kelejenie kulek z glutow.. itc choc kupowanie damskich ciuchow to przegiecie tak jak przyklady powyzej, i tak zle i tak niedobrze

Gość yoyotte
Ojej, mój chłopak jest podobny, też mnie to drażni :/

A mój używa mojego kremu. I jak mówię mu że to jest krem na noc pyta się mnie która teraz jest godzina... idiota...

Gość nie lanserka
to lanserzy...nie cierpie takich,fuj,zniewiesciali

ja też wolę jak nawet nie rozumie tego, ze kobieta potrzebuje znacznie więcej czasu na pobyt w łazience niz on a nie zeby chciał mi dorównać :D

a co to ma wspólnego z kobiecymi gestami? - \"nie umie gwizdać na palcach,\" - \"wypluwa pestki winogrona\" - \"usi mieć pod ręką ręcznik do wycierania oczu\" jak rozumiem w czasie mycia? Zalej sobie oczy szamponem/mydłem/itd to zobaczymy czy ma to związek z płcią :D

Gość nie lanserka
gorzej jak dojdzie wojna o lazienke z wlasnym facetem haha

Gość o co kamannn
MIALAM FACETA KTÓRY MIAL KOBIECE RUCHY,gesty i tak mnie to wkurwialo ze dałam sobie spokoj z NIM

Gość zło-śliwka
mój jest zbyt wrażliwy i zbyt delikatny, on był wychowywany tylko przez matkę, natomiast u mnie w domu trzeba było być twardym i udawać, że nic nie boli... ja się do bólu nie przyznaję, a on umiera jak ma katar - I JAK TU SIĘ NIE WŚCIEC?

Gość HAHASIA
ex: depilował łydki, zadek, jajka itd., następnie pielęgnował powstały przy powyższych czynnościach pryszcze, smarował sobie róznymi maściami rózne okolice, zmieniał ciuchy 4 razy dziennie, dobierał kolor rąbka czapki do koloru zamka błyskawicznego w swetrze wycinał spobie na twarzy tzw. cipko-bródki i wszytkie te czynności zajmowały mu codziennie kilka godzin ło matko świenta!!!!!! :O:O:O uciekłam

Gość ela ela ela..........
jak facet zachowuje sie jak kobieta to zamaskowany gej

Gość pedałki z nich i tyle
:classic_cool:

"ex: depilował łydki, zadek, jajka itd., następnie pielęgnował powstały przy powyższych czynnościach pryszcze, smarował sobie róznymi maściami rózne okolice, zmieniał ciuchy 4 razy dziennie, dobierał kolor rąbka czapki do koloru zamka błyskawicznego w swetrze wycinał spobie na twarzy tzw. c*pko-bródki i wszytkie te czynności zajmowały mu codziennie kilka godzin ło matko świenta!!!!!! " o ludu!!! :D :D :D

Gość bosanoga
a ja się zgadzam z "a ja wygrałem życie" wlecial wam kiedyś szampon do oka? To nic przyjemnego:O

Gość laboga
Ty zjadasz pestki każdego owocu - śliwki, wiśni, brzoskwini też? Ma prawo nie lubić pestek, jak każdy. Brak umiejętności gwizdania na palcach... Niech Ci szampon do oczu wpłynie i zobaczymy, czy bez ręcznika i podrażnienia oka się obędzie. Zjadanie pestek owoców, gwizdanie na palcach to gesty stricte męskie?

Gość HAHASIA
facet nadmiwrnie dbający o swój wyglad jest niemęski :O i aseksualny dla mnie

A największy macho zjada pestki od brzoskwini i nawet okiem nie mrugnie. Znajdź takiego, będzie super. A potem jak to zjada to wsypuje sobie do oczu sól i zalewa szamponem z kwasem solnym I nic go nie rusza

Gość nooooooooo
a moj sikal na siedzaco :p

Gość HAHASIA
i co z nim zrobiłaś? :O

Gość nooooooooo
haha...on byl tak zniewiescialy,ze zachowywal sie jak jego matka! W koncu odeszlam,bo facet musi czasami byc meski

haha ;) Mój ex tez był dosć śmieszny. Nosił śnieznobiałe majtusie, smarował się co rusz kremem, panikował, jak tylko fałdka tłuszczu mu sie pojawiła, też wycinał sobie cipko-bródki ;) I tez mnie to wkurwiało. A mnie cały czas czadził, ze mam majtki jak stara baba (czyli nie stringi), że mam za krótkie włosy (bo ledwie do ramion, a powinnam chodzic jak rusałka z włosami do pasa), że nie dość sexy sie ubieram. Wkurwiał mnie generalnie, dobrze, ze już nie jesteśmy razem

Gość HAHASIA
no własnie i tu dochodzimy do sedna sprawy : wszystkie przypadki zniewieścienia facetów , które tu opisujemy, to sytuacje, gdy facet ma bardzo bliski związek z mamusią i jest w konflikcie/ opuszczony/ odrzucony przez ojca. Za każdym z tych facetów stoi mamuśka- najlepsza z kobiet!

Gość A macie tak że...
szlag was trafia jak on ściera lub sprząta? mój to robi tak niedbale, na takimi pizdowatymi, spowolniałymi ruchami, że od razu zabieram mu ścierkę i sama robię porządek i to rach, ciach ;) może oni specjalnie się tak zachowują, żebyśmy w końcu się wpieniły i odwaliły robotę za nich - bo zrobimy to lepiej, szybciej, dokładniej i sprawniej...?