Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko kobietka

Róznica wieku czy

Polecane posty

Ja mam 25 lat w trakcie rozwodu, wesoła , usmiechnieta, troszeczke negatywnie doswiadczona - liberalnie nastawiona:) On 35 - wesoły, usmiechniety, odpowiedzialny, liberał z duza dozo pozytywnej energii. Swietnie gotuje. Znamy sie 1,5 roku, nigdy do niczego nie doszło ale zaczyna sie cos. Czy jego ta roznica moze zniechecac. Jak mysli facet w tym wieku, czy widoczna jest roznica? Ja jej nie czuje ale byc moze on. Cieszyc sie czy niekoniecznie?

Gość wiek nie ma nic do rzeczy
Liczy się tylko uczucie, więc jeśli się kochacie to będzie o.k. A facet w tym wieku to już raczej ma poukładane w głowie więc tylko się ciesz.

Gość taka jedna ona
Mój dziadek jest starszy od babci o 11 lat i są świetnym małżeństwem, więc raczej wiek nie ma tu nic do rzeczy. Co do widocznej różnicy myślę, że jej nie widać zważywszy na fakt, że podobno kobiety starzeją się szybciej.

ja - maz = 12 lat roznicy, rok po slubie, jest super babcia - dziadek = 13 lat roznicy, spedzili cale zycie ze soba, kochali sie jak szaleni :) czy trzeba wiecej dodawac?

Gość panna anna 26
" cieszyć się czy niekoniecznie" moim zdaniem cieszyć :) i dużo szczęścia życzę!

Gość bedziesz dluuugo wdową

hmmm znamy sie 1,5 roku i mimo iz nie spedzamy ze soba kazdego dnia to nawet kilka minut rozmowy daje spora satysfakcje. . Jest super facetem, ciepłym, szalonym, otwartym a zarazem poukładanym. Super ciałko bo codziennie jakis sport uprawia.Rower, rolki, koszykowka, basen, sauna. Nio ale nie wiem jak zaczac rozmowe zeby wiedziec czy cos moze wyjsc z tego;P. Ostatnio usłyszałam, że jestem jego słodkim marzeniem i dziekuje, ze moze miec mnie chociaz w snach :))