Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nash20

Gdy mężczyzna umiera na katar

Polecane posty

Kochane kobietki! Czy wasi mężczyźni też się nad sobą użalają gdy chorują na zwykłe przeziębienie? Mój aktualnie UMIERA na węzeł chłonny który go boli.

kiedy onegdaj założyłam o tym topik to mnie tu wyśmiano:) ale ciesze się że się jednak nie myliłam:)

Gość jabadabadus
\" tak, mój ma kroste na udzie od 2 tygodni\" to może być RAAAAAAK :O

Gość mokmikmik
a mojego boli głowa ..wiecie wszystkie plany odwołane bo ON UMIERA...buahahaha oni są tragiczni czasem:)

założyłam ten topik ponieważ zauważyłam to u moich kolegów i facetów moich kolezanek...każdy robi tragedie jak ma podwyzszona temperaure albo ciśnienie.... a moja kolezanka pracowała z 38 st temperatura robiła zakupy, itp i jakos nic jej nie jest, wzieła tabletke i po sprawie

Gość jabadabadus
to był żart pod temat dyskusji :P

Gość fdge
a słyszłas takie określenie"duże dzieci" , :) to pomnóz takie dziecko * 5 i będziesz miała faceta z przeziebieniem lub bólem głowy :) . masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mysle ze jakby faceci mieli okres to weszłaby w zycie jakas ustawa ( w koncu jest ich wiekszosc w sejmie) ze miesiecznie przysługuje 4 dni urlopu płatnego 100% na menstruacje

retro--> widzę że nie jestem sama:D A może znacie jakieś sposoby żeby faceta sprowadzic na ziemie? Bo teksty w stylu "nie rób z siebie ofiary " działają jak płachta na byka!

Gość jksdaldgyr4t
nie ma takiej metody i takiego sposoby ,który "uleczy umierającego " . NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nash to zalezy jakie cie stosunki za przeproszeniem łączą z owym cierpiącym panem. Ale skoro to ukochany to dla dobra kondycji jego psychiki pozwoliłabym się mu trochę powygłupiac. Niech ma. Oczywiście jak wyzdrowieje, możesz go wyśmiać i wykpić.. Może zapamieta na przyszłość.:))

moze pouzalaj sie nad nim i powiedz ze jak go jutro bedzie tak bardzo bolało to zalatwisz mu zastrzyki, bo znasz kogos kto zna kogos kogo bolał wezeł chłonny i TYLKO zastrzyki pomogły

Gość jeszcze jedna
buhahaha,jak bylam za granica, codziennie dostawalam od mojego kochania raporty odnosnie jego aktualnego samopoczucia w zwiazku z aktualnie przechodzonym katarem :D mialysmy z siostra niezla beke, a on... coz... obrazil sie, jak go z lekka wyszydzilam. Tacy sa faceci :)

:D:D Podobno są dwa typy facetów reagujących na chorobę: 1. każą sobie wszystko podawać do rączki przy temp.36,8 2. Robią minę dzielnych , mężnych facetów a jednocześnie pkt.1:D

Tylko jak ja mu mówie ze jestem chora słyszę: - "Ojej no.. to idź do lekarza, weź tabletki...nie wiem" a gdy on choruje......brak słów...herbatki, aspirynki, cytrynki, gazetki ciasteczka, leże w łóżku umieram....jak zacznie prosic o rosołek to go chyba wyrzuce za drzwi:D

Gość Arbuzowa pestka
moj z kolei uwielbia lykac witaminy,bo jak mowi,to mu nie zaszkodzi,jego faworytka jest wit.C, bo niby wydala sie ja z moczem wiec jest "bezpieczna"..

Gość knlknnki
ee tam mojego taty to chyba zaden nie przebije od kwietnia mial juz : raka jader,gardla,skory,watroby,zoladka,oka i cos jeszcze.jakich jazd z nim nie bylo :o

Ostatnio wyszukał w internecie przypadek (pewnie 1 na 100000) , że ktoś od tego umarł czy dostał raka nie pamiętam.....a przy komputerze to jakoś siłe ma siedziec!

Gość knlknnki
moj ojciec tylko siedzi przed kompem i szuka na co ma raka albo jezdzi do lekarzy i tylko przepierdziela te pieniadze,juz mu raz gastrolog powiedzial ze powinien do psychiatry,jakas depresje ma

Gość knlknnki
to jest zazdrosc oni lubia jak my sie nimi opiekujemy i rozczulamy