Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błagaam

Jak dalej pocałować?

Polecane posty

Gość Błagaam

Wiem wiem nie jedna osoba mnie wyśmieje,ale trudno. Wszyscy mówią,że z całowaniem to tak samo wychodzi.. ale ja chyba mam coś nie tak. Nie umiem chłopaka pocałować dłużej.. tzn umiem tak chwile,tak jak tylko zaczyna sie pocałunek. a dalej? Dalej to ja nie wiem,co mam zrobić... tak tak pośmiejcie sie,dla mnie to zabawne nie jest,bo u mnie jakoś "samo z siebie" nie idzie mimo,że wydaje mi się,że jestem na luzie i osoba odpowiednia. Yhh czuje sie z tym jak kaleka.

Gość Leśny
a kto ci powiedział że samo idzie???? Tego niestety też trzeba się nauczyć.... A jedyna rada: ćwicz...... Każda dziewczyna z którą się całowałem robiła to inaczej więc pierwsze pocałunki mimo wcześniejszych doświadczeń wychodzą dziwnie ;)

Gość Błagaam
No,ale robie z siebie tylko idiotke ;| Nie wiem już jak mam to zrobić. każdy mówi "intuicja" bla bla bla. Sranie w banie.

Gość powiedz chłopakowi
Kotku, mógłbyś mnie nauczyć całowania??? Pokaż mi, jak to się robi:)" Powiedz to słodkim głosikiem i jeszcze słodziej się uśmiechaj:) Niech on przejmie inicjatywę:) Będzie zachwycony:) Nie pomyślałaś o tym?

Gość Leśny
dlatego ci piszę ĆWICZ. I nie myśl że odrazu się nauczysz..... Zapewne słyszałaś o całych szkołach całowania. TO sztuka którą niełatwo opanować. Głowa do góry, niech twoja ambicja nie przysłania tego co naprawdę ważne..... przyjemności :)

Gość Błagaam
Przecież on mnie wyśmieje...

Gość Bomba123
Po pierwsze - spokojnie. Po drugie - nie martw się, jeżeli on zauwazy ze całujesz się niepewnie, pomyśli tylko, ze jesteś nieśmiała i uzna, że to urocze. Pocałuj go raz w usta potem drugi, rozchyl wargi, wystaw koniuszek języka i dotknij jego górnej wargi od wewnątrz, potem on coś zrobi.... Daj się ponieść, spodoba Ci się ;)

Gość Błagaam
No właśnie tak się zaczyna,że rozchylam warki dotykam językiem jego wargi a potem sie odsuwam,bo nie wiem jak go pocałować "dłużej" :(

Gość Błagaam
wargi*

Gość Bomba123
a co on wtedy robi? On tez wysunie język waze języki sie spotkają, potem sie schowają i znowu spotkaja... albo on wsunie Ci język do buzi, albo Ty jemu... Języki będą się kręcić dookoła siebie...Próbuję sobie "na sucho" wyobrazić, ale naprawdę trudno to opisać.

Gość powiedz chłopakowi
A on nic nie robi??? Co on wtedy robi???

Gość Błagaam
Chce mnie dalej całować,ale ja sie boje,że sie zbłaźnie i sie odsuwam i po chwili znowu to samo, powiedział mi,że to wygląda jakbym chciała a nie mogła. Mega poracha.

Gość Bomba123
To się nie odsuwaj, on Cię poprowadzi, będzie dooooobrze :)

Gość Rowery
Ile masz lat dziewczyno ? dopiero zaczynasz ? ile sie znasz z chłopakiem ?

Gość Błagaam
Z chłopakiem sie znamy 2 lata , jesteśmy ze sobą 5 miesięcy ale ja wcześniej unikałam tego. nie jest moim pierwszym chłopakiem,ale pierwszy raz mam taki problem ;//

Gość Bomba123
5 miesiecy? To Ty masz przed nim jakieś opory... Daj spokój i skończ to.

Gość Błagaam
Nie mam oporów,ale zawsze byłam przewrażliwiona na niepowodzenia i nie chce sie przed nim zbłaźnić...

Gość Rowery
a z tym wczesniejszym dobrze Ci sie całowalo ? moze problem jednak to w chlopaku jest problem ? szczególnie gdy napisalas ze wysmialby Cie za to co proponowal ktos wyzej z tym przejeciem inicjatywy

Gość Błagaam
właśnie nie wiem. Bo niedawno całowałam się z innym ,tzn to też trwało chwile ,bo to on zaczął.a,że ja zajęta to przestałam. Ale całowaliśmy się bez jęzorka i czułam,że moge...zero stresu,że mi nie wyjdzie. no ale cóż musiałam przestać...

Gość Bomba123
Całować umie się każdy. Przecież Twój chłopak nie jest jakimś "sędzią okrutnym", po pocałunku nie wystawi Ci oceny. Podejrzewam, ze po tych 5 miesiącach bardzo się ucieszy... Nie zbłaźnisz sie, nie ma takiej opcji. Całujesz się Z NIM, a nie całujesz GO.

Gość Błagaam
Jezuniu jak ja bym chciała żeby mi to wyszło. Wiecie co ja mu powiedziałam? Że całuje sie tak dlatego,że dużo całowałam się z moją przyjaciółką a dziewczyny całują totalnie inaczej i teraz trudno mi się przestawić... Jutro ma przyjechać ( bo mieszka w innym mieście ) i powiedział do mnie "Ale teraz chce takiego upojnego buziaka" jestem przerażona...

Gość Bomba123
Hehe powiem, ze nieźle to wymyśliłaś :D No to jutro masz okazję, uda Ci sie na pewno,, to nic trudnego ;) ja nadal nie rozumiem dlaczego on Cię nie całuje...No ale. Powodzenia! :)

Gość Błagaam
on całuje,bez przerwy ale jak ma to zrobić porządnie kiedy ja sie odsuwam,bo wiem,że spieprze...

Gość Rowery
okurde aleś nazwymyslala ... wogóle co Twój chlopak na to ze powiedzialas mu ze całujesz sie z dziewczętami ? ja bym sie zdziwil ... bardzo :D przeciez od 5 miesiecy jestescie razem!

Gość Błagaam
powiedział,że mam się więcej nie lezbić. ; o A tak w ogóle to można NIE UMIEĆ CAŁOWAĆ?

Gość Bomba123
Może mu to zaimponowało :D no to daj mu sie pocałować i o nic więcej sie nie martw. Po prostu daj sie no! i będzie po problemie, ulży Ci

Gość dfsdfsdfs
A ja mam 20 lat i jeszcze się nigdy nie całowałam :(

Gość menalinda
ja tez chyba nie umiem calowac.. odsuwam sie.. jakos nie czuje przyjemności .. moj chłopak no tak mi probował wepchnąc jezyk do buzi i jakos duzo sliny było.. i mnie to obrzydziło.. kurde a ze mna moze cos nie tak?..

Gość Rowery
hm jezeli całowalas sie z poprzednim chlopakiem to niemozesz spróbowac całowac sie z obecnym chociaz podobnie? albo z kolei cały topik jest dla żartu a ja niepotrzebnie sie mecze bo strasznie to dziwne :)