Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susaaaaaaaaaaaaa

WEJDZIE TU PROSZE !!! NIE DAJE JUZ RADY !

Polecane posty

Gość susaaaaaaaaaaaaa

Dopadl mnie ogromny dol ;( Chce mi sie plakac,ryczec w nieboglosy,zasnac i nie obudzic ;( Chodzi o to ,ze ... Mam chlopaka ,ktorego kocham nad zycie .. Naprawde moge dla Niego zrobic wszsytko ,milosc jest dla mnie najwazniejsza ... Jestem z Nim juz dwa lata ..Pierwszy powazny zwiazek ... Kurcze - ja pierwszy raz kogos kocham ! Wczesniej nie kochalam,to byly zwykle ,,zwiazki'' zauroczone..A teraz powaznie .. Z Nim pierwszy raz .. Kocham Go tak strasznie ,ze odsunelam sie od kolezanek :(Tzm.gadam z nimi ale zadziej sie widujemy ... One sa samotne to chca na disco chodzic zeby zarywac a ja juz po prostu nie moge :( To sie poobrazaly .. I jednym slowem je stracilam ..Tez mi przyjaciolki eh ... Calym moim zyciem jest Moje Kochanie i rodzina ... Moj W.jest dla mnie wszystkim ... Mysle o nim non stop ...A mysl ,ze moge go stracic po prostu mnie niszczy ;( Modle sie do Boga aby to sie nigdy nie stalo ;( Nie umialabym bez niego zyc :(( A teraz mam dola :( Moj W.jest bardzo hmm twadry .. Tzn.okazuje mi milosc,wiem ze mnie kocha ,bo to sie czuje i ja to widze ,ale ... chcialabym zeby byl calusny .. przytulal sie ... nie dawal mi zyc ! a to ja robie zamiast on :( moi poprzedni faceci wlasnie tacy byli - calusni .. pieszczoszki jak ja ... a W. taki ne jest :( przeszkadza mi to :( o to sie klocimy :( ale kocham go strasznie ;( i mam dola bo mysle czy tego nie zakoczyc dla swojego dobra :( ale bedzie jeszcze gorzej ;( ale ja chce byc adorowana ! zabiegana ! eh co byscie zrobili na mpimi miejscu :( ?? o co chodzi w tej calej milosci ;(

Gość Hard boiled
chciałbym zeby taka jedna mnie tez tak kochala jak Ty tego goscia ech...

jezu ile ty masz lat dziewczyno 10?biorac pod uwage twoja wypowiedz mysle ze za wczesnie u ciebie jeszcze na powazne zwiazki-taka moja skromna sugestia.

Gość paleczka_099677
to chyba normalne, ze wolisz jego niż koleżanki i jest dla Ciebie wazniejszy ;) ale powinnas jakoś pogodzić go z nim tzn rozdzielić czas dla niego i żeby dla nich też miała.. po 2 jeśli on Ci nie okazuje codziennie tego ze Cie nie przytula albo nie całuje nie znaczy to ze Cie nie kocha..;) po co masz kończyć to jeśli się kochacie? pomyśl..

Gość Bytomianka666
Wlasnie o to ze wisisz na tym swoim facecie;)) jak go stracisz zostaniesz sama;)) nie odsuwaj sie od tych kolezanek;))a jak facet zobaczy ze mu mykasz to zacznie sie starac;))

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
to co mi sie przydarzyło to w poruwnaniu nic

Gość susaaaaaaaaaaaaa
mmmmmmmmmmmmmmmmmm -czyli co ? Bytomianka666 - one same sie odlaczyly ode mnie :( chociaz w sumie ja tez ... eh paleczka_099677 - no masz racje eh po co to konczyc :(( ale tak mi brakuje czulosci ;( a ja lubie taak duzo eh :( tak go kocham :( cholera wie kto - no wiem wiem eh :(( gradowa_chmura - 20 ... Hard boiled - juz nedlugo ;)

Gość po prostu jest mało wylewnym
facetem. Ja też taka jestem, a mój mąż taki jak Ty. Tylko by się przytulał i całował, a ja się odsuwam bo mnie to drażni. Taka jestem. Nie znaczy to jednak, że jestem bez serca. Musisz więc to zaakceptować lub się odkochać ;) Raczej nie licz, że kiedys to się zmieni. Taki typ, taki charakter człowieka i nic na to nie poradzisz...ale kochać potrafimy ;)

Gość jednymslowem
chodzi o to ze jak twoj facet bedzie robil co chcesz to teraz bys chlala wode i ciagala laski na disco w ubikacji... a tak jak teraz to jestes happi z nim... pewnie jakas mendziarska babcia powie ic zebys go zaczela olewac albo se fochy strzelala... ale w ten sposob skonczysz jak te wszystkie frustratki... a teraz udawaj ze to co napisalem to nie jest prawda i ponarzekaj i szukaj akceptacji