Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzataaaa26lat

Nie chce przyjmowac prezentów nic od faceta a wrecz czuje żal i niechęć

Polecane posty

Gość Małgorzataaaa26lat

Nigdy mi nie zależało na kasie u faceta tzn wiadomo wazne zeby miał prace był w miare powazny ale nei kasa sie dla mnei liczyła.Teraz poznałam faceta na którym mi zalezy kocham go ale czuje żal do neigo i niechęc doszło do tego że nei chce przyjomowac nic od niego nawet jak chce zapłacić za sok dla mnie.Płacze teraz bo wiem że sie oddalamy do siebie ale ja nie potarfie inaczej.Problem jest nastepujacy on jest facetem zamożnym ma duzo kasy,mnie na tym nigdy nei zalezało ale boli mnie to że skarży się przy mnie na to że dziewczyny wykorzystuja facetó ze leca na kase,ja taka nie jestem a on nie docenia tego u mnie.To dla dziewczyny która go naciągała bardzo sie starał kupował jej prezenty.A mnie która nigdy nei dała do zrozumienia że czegos chec traktuje duzo gorzej,nie powieca mi tyle czasu ile jej,ma jakis dystans .Czuje żal taki że mam dośc tego chciałabym sie odkochac i żałuje że go w ogóle poznałam ciągle płacze.

Gość blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh
kurwa nastepna debilka ma problem... spierdalaj stad bo meczysz ludzi

Gość Małgorzataaaa26lat
po co odpisujesz na temat jak jestes taki chamski?Jesli sie meczysz na forum po co tu siedzisz kazdy moze meic problem i ma prwo sie wyżalić

a tak w ogole to o co chodzi? o to ze on placi za sok a Ty nie chcesz. on sie skarzy ze go eks wykorzystała? Ty placzesz bo tego nie robisz, a on ja kocha?

Gość blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh
no tak ty kurwa to masz dopiero problem,,,niech ten twoj ukochany zrobi ci prezent w postaci kochanki szmato

Gość Małgorzataaaa26lat
Wytłumacze to jednym zdaniem mam wrażenie że jestem dla niego dziwna albo nawet gorsza przez to że nie chce go wykorzystac na kase od tamtych że mnei to zwisa czy ma ją czy nie.

Gość Małgorzataaaa26lat
nie obrażaj mnie ja sie szanuje sama zarabiam na siebie i nei życze sobie takich odzywek chamskich pod miom adresem

Gość Małgorzataaaa26lat
Po co piszesz jak temat dla Ciebie głupi?Troche kultury i szacunku

Gość Małgorzataaaa26lat
Ja czuje niechec przez to do niego i nie potrafie się w zaden sposób jej pozbyć a wręcz ja manifestuje za nic do słownie nei chce od niego.Załuje że w ogóle go poznałam,ciagle mam wrazenie że to ona była lepsza bo potrafiła zadbaco swoje"interesy"że go naciągała a co anjsmieszniejsze on lubi kupowac prezenty,lubi pokazywac ze ma kase ,ciagle ja eksponujac a ja mam dość pokazywania że mam ją głeboko gdzies

widocznie to taki typ faceta, jeden pokazuje ze ma kase, jeden za ma intelekt inny robi z siebie sierote.. nie akceptujesz tego, to odejdz.

Nie rozumiem.To Go kochasz czy nie? Jeśli facet ma pieniądze,a dodatkowo coś czuje do partnerki to logiczne jest ze chce jej dawać prezenty i stawiać ''obiady'' Chcesz byc inna od tamtej?to Go utrzymuj Ty

Gość Małgorzataaaa26lat
Nie chce go utrzymywac chce tylko żeby związek był partnerski a nei sponsor i utrzymanka.Nie chce żeby ciągle sie obnosił ze swoja kasa żeby uwazał ze jest dla mnie atrakcyjny bo ma kase

Gość Małgorzataaaa26lat
I wreszcie nie chce żeby myslał że za kase mozna wszytko kupić.Próbuje o nim zapomnieć a on ciagle ze mna szuka kontaktu dałabym wiele zeby wyrzucic go ze swego serca

jemu to powiedz, nie nam. powiedz mu zeby zamiast Tobie kupowac, wkladal pieniadze do skarbonki na nauke Waszego dziecka.

pokasuj numery, zmien numery, meile itd. jesli naprawde tego chcesz.

Gość gwizdalska
A ile sie znacie ?

Gość gwizdalska
Wydaje mi sie, ze to dopiero poczatek znajomosci. Mozesz spróbować po prostu przyjać do wiadomosci, ze miał złe doświadczenie z kobieta i jest nieufny. I po prostu poczekac, aż sie przekona, ze nie lecisz na jego kasę. Albo mozesz mu powiedzieć, ze drazni cie, jak ciągle mówi, że kobiety takie są, bo ty tez jestes kobieta i nigdy nie leciałas na niczyją kasę. prosto z mostu.

Gość gwizdalska
Na moje oko to facet po prostu sobie nie zdaje sprawy, że ty sie możesz poczuc dotknieta. Powiedz mu to zwyczajnie i na pewno sie będzie hamował ze swoimi teoriami.

Gość Małgorzataaaa26lat
Gardze nie tym ze ma kase tylko tym że kase uwaza za swój wabik,ze kase uwaza ze mozna kupic kobiete ze tylko na to kobiety leca ,gardze i nei moge pogodzic sie z tym że dawał sie naciagac dziewczynie na kupowanie barddzzzo drogich rzeczy że był taki głupi czuje niechec do neigo ale jednoczesnie nei ejst mi obojetny.

Gość Małgorzataaaa26lat
z jednej strony czuje złośc na niego a z drugiej mi go żal ze próbuje kupic sobie za kase kobiete,tzn że uwaza ze musi kupowac drogie rzeczy żeby móc sypiac z ta osoba.Sama juz nie wiem co mam myslec o tym znamy sie 2 lata

Gość Małgorzataaaa26lat
On wie że ja nei lece na jego kase i mam wrażenie ze to go boli ze mnie o kase nie chodzi.Jemu sie wydaje ze u niego kasa znaczy zdobycie dziewczyny ze nie ma u neigo innej sprawy która mogłaby przyciagac do neigo dziewczyny.Dlatego nei chce od niego nic przyjmowac bo chciałam nie za cos go pokochac ze mi daje tylko jako człowieka za charakter.A on ciagle próbuje mnie przekupywac nie daje mi tak naprawde poznac siebie i docenic bez tej otoczki pienieznej

Gość Małgorzataaaa26lat
2 lata go znam razem jestesmy od niecałego roku w sumei nawet i krócej i dopiero teraz sie przede mna otwiera dowiaduje sie o nim przeszłości on jest raczej zamkniety mało mówi o sobie

Gość Małgorzataaaa26lat
nie jestesmy gówniarzami ja mam 26 lat on 36lat.O miłosci i uczuciach mówi mało w ogóle jest małomówny