Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goskaaaa

Ciaza z okresem????

Polecane posty

Gość goskaaaa

Mam takie pytanie. Czytalam ze jesli jest sie w ciazy to mozna miec okres. Zawsze mi sie bardzo spoznial i umieralam z bolu. Wczoraj mialam dostac okres no i przyszedl i zero bolu.. Jak myslicie czy to moze oznaczac ze zaszlam w ciaze? A moze to dlatego, ze przez ostatni tydzien bralam antybiotyki. Prosze o szybka odpowiedz i dziekuje ;*

Gość karoolek
mozna byc w ciazy i mozna miec w tym czasie okres , np. nie daleko szukac , moja sasiadka z dołu miala przez 3 miesiace okres a byla w 3 miesiacu ciazy , W mojej rodzinie takie wypadki też sie zdazyły , znaczy sie ciaza i wystepujacy w niej okres - krwawienie miesiaczkowe !

Gość jezooo
Tak,to ciąża 🖐️

Gość karoolek
nie !! nie musi byc w cizy ! to sie zdarza , ale zadko , wiec nie strasz dziewczyny

Gość nie ma okresu w ciaży
!!!!!!!! to co wy nazywacie okresem to plamienie a to zupelnie cos innego!!!!!!! I może być bardzo groźne dla ciaży!

Gość jezooo
Nie straszę;)

Gość goskaaaa
dodam ze to byly antybiotyki na zapalenie pecherza moczowego. Do tego pilam taka paste i wydalalam ogromne ilosci moczu. Moze to dlatego?

Gość ech-ach
jeny ciaza w czasie okresu czy odworotnie coz za brednie az sie ulewa jak sie to czyta.....