Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yanisa

jakie badania?

Polecane posty

Gość yanisa

jakie badania nalezy zrobic zeby dopasowac odpowiednie tabletki antykoncepcyjne?

Gość a więc tak
Przede wszystkim musisz zrobić próby wątrobowe, czy w ogóle możesz stosować tabletki. Idealnym rozwiązaniem byłoby sprawdzenie poziomu hormonów, ale w jakim dniu cyklu itd to niestety nie wiem. Zwykle dopasowywane są metodą prób i błędów:/ Ja stosuje plastry od samego początku i jestem zadowolona, choć tanie nie są

Ginekolog powinie wszystko Ci wytlumaczyc ale przyznam odrazu ze robia zwykle tak, ze przepisuja to co znaja i stale kazdej przepisuja lub tez te tansze jak pacjentka sie pozali ze woli taniej, no i wtedy tak jak ktos wyzej napisał, jest to metoda prob i błędów jednej podpasuja i bedzie oki, inna przytyje a jeszcze inna straci ochote na sex i bedzie miala dziiiiwne nastroje, pozdrawiam i zycze powodzenia, ja brałam microgynon 21 , dobre dla mnie bo moj oprganizm ma sklonnosci do tyciai ciezka przemiane materii, nie bolala glowa nic sie nie dzialo, i sa tanie, polowe pokrywa kasa chorych, kiedys brałam novynette ale cholera drogie sie zrobily, duuuzo jest tabletek, najnowsze juz z bardzo małą ilości hormonów, powodzenia, pozdrawiam