Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzkaaaaa 24

odradźcie Egipt!

Polecane posty

Gość zuzkaaaaa 24

proszę, na psioczcie tu jakoś sensownie na Egipt. mój mężczyzna strasznie się upiera, by tam jechać na urlop, a ja jednak woę zostać w Europie - przecież ciepłe kraje są i u nas. nie chcę tam lecieć, bo jednak drożej niż np. do grecji czy hiszpani (a mamy oszczędzać na auto). poza tym to jednak inny kontynent, inna religia itp. napiszcie proszę, dlaczego waszym zdaniem niewarto wybrać Egiptu na urop.

Gość ale cielak
powiedź mu ze nie i chuj ....

Gość luizjana
Po co tam jechać? Egipt sie sypie. Z piramid i tak zostały już tylko zniszczone ruiny :classic_cool:

Gość kacza
oczywiście że drożej

Niestety, ja tez ci Egiptu nie odradze...kocham historie i kulture starozytna i bylam tak w zeszlym roku, takze dla mnie to bylo HEAVEN! :-) Poza tym jest naprawde super...takze przykro mi, ale naprawde warto.

Gość zuzkaaaaa 24
ej, nie mnie macie przekonywać, że warto :( tylko jego, że niewarto ;) nie mogę mu powiedzieć, że nie i uuj ;), nie przejdzie :)

Gość zuzkaaaaa 24
Historia jest piękna w każdym kraju, starożytna u nas we Włoszech, Grecji, na Krymie itp ....a do tego jednak wiekomiejski przepych, który ja z kolei lubię. Wolałabym zacząć wojaże od naszego kontynentu (jak to się mówie, swego nie znacie....:) )

Gość zuzkaaaaa 24
zacznij mowic czy wystarczy ze mu powiem ze zawsze marzylam o seksie z arabem ? ewentulanie wielbladem?

Gość zuzkaaaaa 24
akurat gorąca krew mnie nie kręci podszywko, pod tym wzgędem wolałabym już Skandynawię czy Finandię ;)

Gość moim zdaniem jest tanio
Super ,ze inny kontynent . A ludzie sympatyczni mimo ,że wyznaja inną religie ! Jest jednak kosmicznie gorąco ( pełnia lata) ,a i przypadki zemsty faraona sa teraz częstsze :-)

Gość zuźkaaa24

Gość burżuje zajebane
zostań w domu jeśli ci nie pasuje, burżujko.