Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yamuuuuka

Dalibyscie sobie wczepic chip i swoim dzieciom ?

Polecane posty

Gość yamuuuuka

"Postęp jest wynikiem ewolucji - ewolucja to zmiany - w środowisku co z kolei oddziaływuje na wszystkie żyjące stworzenia w tym na ludzi - medycyna to postęp - ale przeżywają jednostki słabe, gorsze, które powinny umrzeć ale to przecież wszystko dla naszego dobra ( bo czyjeś dziecko z wodogłowiem żyje, bo jest kochane . Chipy i tak dostaniemy i obserwację satelitarną i monitoring - też się będzie nazywało, ze dla naszego dobra, bo wzrośnie bezpieczeństwo - weź pod uwagę, że podobnymi środkami dysponują też terroryści - jak się nie zaczniemy chronić to i tak wyginiemy - więc sama pomyśl co jest lepsze - masowy mord czy kontrola." co robicie? bo ja NIGDY nie dalabym innym soba kontrolowac, to moje zycie i zyje jak chce i robie co chce:o

Gość kjikji-kasia
W anglii juz tak jest na 14 ludzi 1 kamera;)) A okno mojej sypialni wychodzi doslownie na kamere ciekawe czy jak sie pieprze ;)) to te komunisty to ogladaja;))

Gość znam takich
Tez sie kiedys nad tym zastanawialam.I chyba dalabym sobie,swojej rodzinie wszczepic czipa.Zawsze balam sie porwania moich dzieci i mysl,ze dzieki temu bym je szybko znalazla przekonuje mnie do tego pomyslu.

Gość .mmmmmmmmm

Gość hmmmmmmkkkk

Gość w anglii jak widac
w koncu 1984 wprowadzaja na powaznie ?

Gość alka__
Moj pies ma chipa:)