Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusi

ten okropny kaszel

Polecane posty

Gość tusi

Nie wiem czy też tak macie ale codziennie po śniadaniu mam okropny kaszel , mam wrażenie jakbym miała zaraz wypluc płuca. Trwa to około godziny. Ostatnio równiez zauważyłam że prawie po każdym posiłku mam straszny napad kaszlu. zażywałam już Flegamine w syropie i tabletkach Flavamed ale wszystko jest do dupy. Bardzo męczy mnie ten kaszel nie wiem czy są jakieś domowe sposoby na pozbycie sie go. Dodam równiez że toważyszy temu katar który przeważnie nasila się rano w ciągu dnia ustępuje. Nie palę papierosów, nie wiem może to jakaś alergia czy coś takiego szczerze mówiąc nie bardzo chce mi sie wybrac do lekarza bo to konowały i tyle. Może ktoś tez ma ta przypadłość i zna sposób jak z tym walczyć.

Gość może to nietolerancja glutenu
Po zjedzeniu posiłku bez chleba też kaszlesz?

Gość tusi
Kaszle po wszystkim co zjem, jest to bardzo krepujące ponieważ czesto spotykamy sie z rodzinką a tu przy stole mam napad kaszlu. czuje że odrywa mi sie flegma czasami zbiera mi sie na wymioty. Teraz na przykład zjadłam trochę kaszy z gulaszem i znowu ten wstrętny kaszel nie taki.

Gość pędem do laryngologa

Gość tusi
Alerika, co to jest POChp

Gość tusi
Alerika, ok już sobie poczytałam co to jest,troche sie boje . Chyba jednak będę musiała wybrac się do lekarza.