Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zdegustowana Prowincuszka

Dlaczego p艂yty w EMPIK-u sa takie drogie_____________________?

Polecane posty

jesli juz mam kupic jakie艣 CD z muzyk膮 np. jako prezent ide do Media Marktu , czasem nawet w hipermaketach kupuje :-) zawsze nowosci sa kilka z艂 drozsze niz w innych sieciach :-O np z ksiazkami niczego takiego nei zaobserwowa艂am a le p艂yty CD i DVD maja tam centy mocno wyg贸rowane

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Evidencee
no niestety;/ ja jak chce kupic plyty to i tak korzystam z Allegro, albo zamawiam z USA - bo przy wiekszej przesylce ze znajommi, summa sumarum plytki i tak sa tansze;/ W empiku czasem mozna trafic na plyty za 70-100zl lol;]

Udost臋pnij ten post

Evidencee- na aleegro raczej nie -r贸znie z tym bywa , co do USA i internetowych sklep贸w to sie op艂膮ca niestety tylko wtedy gdy zamiawaisz duza ilosc przyk艂ad....w media amrkcie p艂ytki sa np po 5O a to samo w empiku za 59 z艂 LOL albo te wsi贸rrskie wydania p艂yt dla rumunii czy polski(wiecie to low-priced eition - nie kupuje tego cholerstwa bo to robienie z ludzi idiot贸w no ale w innych sieciach sa np po 28.99, empik prosze wszytko po 36 , jaki zal zal.pl

Udost臋pnij ten post

dziwne jest to ze z ksiazkami tak nie jest, bywa艂o ze np na gwiazdke kupowa艂am ksiazki w empiku taniej niz w zwyk艂ych ksiegarniach !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie kupujcie p艂yt
tylko wymieniajcie sie mi臋dzy soba - macie nagrywarki :P Kurde , 偶aden normalny cz艂owiek nie chce p艂acic haraczy na stado po艣rednik贸w, r贸偶ne Zaiksy i inne stowarzyszenia starych pryk贸w

Udost臋pnij ten post

to nie kupujcie p艂yt- oj ja p艂yt prawei wcale nie kupuje od wielkiego dzwonu :-) ale np czesto kupuje jako prezenty :-) i chcia艂am sie podzielic spostrzezeniami , ze z Empikiem jest co艣 nie tak , p艂yty og贸lnie sa za drogie (kazdy to wie) ale tam s膮 najdrozsze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evidencee
Dokladnie, akcja: "Polska cena" to wg mnie syf. Na allegro sprzedawane sa nie tlyko uzywane plyty, ale takze plytki z ofert roznych sklepow internetowych -> z tej opcji korzystam w ciagu roku najczesciej + przeceny w MM. W Empiku praktycznie nie kupuje, swego czasu chcialem tam kupic jedna plytke...kosztowala 87zl lol, w Londynie w HMV ok 5 £ :) a w Second Shopach za 2£ ;] To prawda ze nie oplaca sie zamawiac zza oceanu pojedynczych plyt. No niestety w naszym kraju ceny nie sa zybt "zadowalajace", a jesli sie naprawde kocha muzyke to trzeba kombinowac zeby powiekszac swoja kolekcje plyt;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdegustowana Prowincjuszka
chcia艂am kupic siostrze teraz na imieninyciptce OLDER - georgea micheala , w empiku nie bede komentowa艂a ceny- po prostu zaaal. w media markcie niestet chwilowo nei ma, a w usa bez przeceny kosztyje tylko 10 $ (reedycja ) !!!! ;-) a z przecena znalaz艂am po 3.40 $ ;-) w tym kraju nei da sie zyc ;-)!!! ;-O

Udost臋pnij ten post

siostrze i ciotce , mia艂o byc ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evidencee
na allegro patrzylas?:) ale nowe nie uzywane;]

Udost臋pnij ten post

patrzy艂am , wyjdzie tyle co w sklpeie z przesy艂ka mniej wiecej

Udost臋pnij ten post

A te u偶ywane to w jakim stanie s膮 ? Da sie je wypucowac ? Bo s艂ysza艂a 偶e zdarzaj膮 sie porysowane, ze sladami paluch贸w, spermy i nawet ka艂u

Udost臋pnij ten post

hmm, no ja z ksiazkami mam raczej pozytywe doswiadczenia jesli chodzi o ceny w empiku, gorzej z wyborem empik w ogole np nei sprowadza ksiazek naukowych mniejszych wydawnictw

Udost臋pnij ten post

podszywaczu , daruj sobie

Udost臋pnij ten post

ostanio znalaz艂am np p艂yte milesa davisa w Media Markcie za 29.99 z艂 ta sama p艂ytka w empiku po 60 zeta by艂a generalnie nie kupi艂am bo sciagna艂am sobie za free ;-) lol ale chyba sobie kupie bo zaczynam lubic jazz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evidencee
prowincjuszko, zawsze mo偶esz wyliza膰 t臋 uzywan膮 p艂ytk臋 do czysta

Udost臋pnij ten post

to te偶 podszyw ;-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonix
Mnie te偶 wqrzaj膮 ceny w empiku, dlatego kupuj臋 w merlin.pl Zam贸wi艂am tam ostatnio cd za kt贸re zap艂aci艂am 28,30 z dostaw膮 kuriersk膮 do domu, a w empiku chcieli za ni膮 60 z艂 ! Co do przegrywania p艂yt i 艣ci膮gania z netu, to rzeczywi艣cie si臋 to op艂aca, ale co mam zrobi膰, gdy p艂yta, jakiej poszukuj臋, jest unikatowa? Poza tym w necie muza gorsz膮 jako艣膰 i to niestety s艂ycha膰...

Udost臋pnij ten post

mmm jazz :);) ja kupuj臋 p艂yty na vivd.pl albo w merlinie; czasami na vividzie s膮 duuu偶e przeceny i mo偶na znale藕膰 prawdziwe pere艂ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evidencee
A jazz to muzyka dla starych dziad贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elle22
Bo zyjemy w chorym kraju gdzie plyty, ksiazki, kosmetyki i wiele innych produktow jest drozszych niz na Zachodzie gdzie zarobki sa parokrotnie wyzsze. Dlatego ja Polsce dziekuje{czesc]

Udost臋pnij ten post

merlin te偶 jest dosc drogi , czasem robia jakie艣 obnizaki juz wole kupowa偶 w media markcie niz przez neta w merlinie ;-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evidencee
Ok widze ze komus sie nudzi;] -> coz wakacje dzieci w domach siedza neistety;/ Na allegro plyty czesto "uzywane" sa w idealnym stanie. Warto wyslac mejla z zapytaniem do wlasciciela. Chociaz czesto mozna trafic na plyte poirysowana i zniszczona mimo ze wlasciciel zapewnial ze w stanie bdobrym -ale to raczej wyjatki Sam czesto tam kupuje plytki, tj na allegro, od rapu po jazz (dla staruchow?:) dorosniesz to zrozumiesz:) )

Udost臋pnij ten post

temat zdech艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evidencee
bo w Polsce nie ma kultury kupowania cd

Udost臋pnij ten post

ja lubie kupowac p艂yty :classic_cool: narazie mam ma艂o bo ok 60 :O ale jakby by艂y ta艅sze to bym mia艂 ich wi臋cej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podr贸ba z Malezji
no tak ale nadal neiw eim czemu p艂yty w empiku s膮 najdrozsze

Udost臋pnij ten post

podr贸ba z Malezji ..niewiem czemu ale w empiku ceny szybko spadaj膮 :) wiec czasami lepiej poczekac z 2 miesi膮ce i potem kupic :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evidencee
cash rules everything around me ;] ja dopiero przyjezdzajac na wakacje do Londynu poczulem co to znaczy kupic tanio plyty, szkoda ze u nas tak nie ma;/

Udost臋pnij ten post