Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminka21.

ktoras laczyla duomox i yasmin?

Polecane posty

Gość yasminka21.

bardzo obniza dzialanie? na ulotce yasmin nei jest wyieniony, ale w ulotce duomoxu jest ze obniza skuteczn. tabsow...

Gość bo na anty
nie będą wymieniac wszystkiego, to ulotka antybiotyku jest ważna. Wczoraj było już x takich tematów więc dajk już sobie kobito spokój.

Gość yasminka21.
to bedzie x do entej.... po gto jest forum zeby tu pisac, jak komus nie odpowiada nie musi wchodzic... a ja jestem tak przerazona ze lapie sie wszystkiego;(

Gość kobieto ale
ile Ci mozna pisać jedno i to samo! Przez takie jak Ty gdy ktoś faktycznie potrzebuje pomocy to go inni zlewają, bo maja dosyć takich tematów jak ten Mialaś odpowiedz więc spadaj, to że ktoś Ci napisze że nie będziesz w ciązy to nie zmieni faktu że tak naprawde każdy antybiotyk osłabia działanie tabletek, a w jakim stopniu to jest sprawa indywidualna!

Gość yasminka21.
ale ja mam powazny problem i powazne pytanie, ale jeszcze NIKT mi na nie nie odpowiedzial, co mi potem ze piszecie zeby odczedkac 7dni jak ja to wiem i odczekalam, ale te 7dni to byla akurat perzerwa z odstawienia i nie wiem czy po dwoch tabletkach potem jestem zabezpieczona.... ale naprawde nikt na to nie odp:(

Gość już Ci odpowiadałam
ale masz tyle tematów, że nawet o tym nie wiesz. Po kuracji antybiotykowej trzeba się zabezpieczać jeszcze przez 7 dni w których brane są tabletki.... W ulotce masz napisane że jeśli bierzesz w dniu okresu za pierwszym razem to zabezpieczenie masz od 1 tabletki, jeśli w trakcie okresu to 7 tabletek dopiero daje zabezpieczenie. Tutaj jest tak samo. Biorac tabletki po siedmiodniowej przerwie po kuracji antybiotykowej nie jestes zabezpieczona od razu bo bierzesz je w trakcie cyklu. W takiej sytuacji jak Twoja zabezpieczasz się 14 dni albo nie robisz przerwy i 7 dni wtedy

Gość yasminka21.
czyli moge byc w ciazy;( jezus maria;( na jednych forach pisza tak na innych ze te 7dni dotyczy zakazenia bakteriami;( przepraszam Was ze zasmiecam, ale nikt pworst nie napisal ze te 7dni musialo byc z tabletka. czhyli jeden stosunek po 2yasmin po kuracji i tak mogl doprawdzic do ciazy?;(

Gość możliwe idź zrób hcg

Gość yasminka21.
a na innym forum dowiedzialam sie ze to nei dawka hormonow jest potrzebna tylko przerwy sie nie robi by nie dostac infekcji... dziwnie skrajne opinie