Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamniedlanikogo

Zgwałcona...

Polecane posty

Gość niemamniedlanikogo

boże dzis zostalam zgwalcona ;(;( jestem z rodzicami w ośrodku w malej miejscowosci, szlam kolo lazienki i jakis facet m nie zaciągnął ;( czuje sie strasznie nikomu nie powiem, nie chce zeby to sie wydalo ten facet nie jest z osrodka bo pierwszy raz go widzialam, nie widze sensu zglaszania na policję czy robienia czegokolwiek :( jak o tym zapomnieć?! nie chce żeby to wpłyneło na moje uczucia a boje sie że tak będzie :(

Gość she28
Powinnas to zglosic natychmiast.

Gość she28
Bardzo mi przykro. Nie placz, trzymaj sie i powiedz rodzicom.

Gość so sorrrrrry
Koniecznie porozmawiaj z kimś, powiedz o tym rodzicom...Nie męcz się z tym sama...Tez kiedys przez to przechodziłam, ile masz lat???

Gość marnie wyjatkowo
1/10 🖐️

Gość niemamniedlanikogo
i co z tego że powiem rodzicom albo zglosze na policje? co mi z tego ze go znajda [niby jak?] :( nie chce żeby ktoś wiedział! so sorrrrrry- ile masz lat, ile czasu od tego mineło? myśle żeby pojsc do psychologa ale n ie wiem czy to coś da mam 18lat

Gość so sorrrrrry
Ja tez miałam 18 i tez stało się to w toalecie :( :( :(.................. Tyle,że na imprezie....mojej w dodatku :( Dzis mam 28 lat. Minęła kupa czasu ale gdzies to siedzi w głębi mnie i wyłazi w róznych momentach zycia.... Zrobiłam błąd bo oprócz przyjaciólki nikomu nie powiedziałam, obwiniałam się, dręczyłąm się z tym..To za cięzkie przezycie dla 18latki, POROZMAWIAJ z kimś, psycholog to dobre rozwiązanie... Mnie pomógł z tym uporac się dopiero mój mąż...Wtedy chłopak... Strasznie Ci współczuję...Trzymaj się...

Gość niemamniedlanikogo
so sorrrrrry- tzn. ze bylas wtedy w zwiazku, ja nie jestem ale nie chcę w przyszlosci mowic o tym mojemu chlopakowi.. :( ani nikomu! boże wydawało mi się ze mi nigdy sie cos takiego nie przydarzy

Gość so sorrrrrry
Wtedy nie byłam w związku, swojego faceta poznałam rok po tamtym wydarzeniu... Musiałam mu powiedziec, czułam sie nie fair w stosunku do niego...Chociaz bardzo trudno mi to przyszło to bardzo nas zblizyło do siebie, mój facet cudownie sie zachował...

Gość Sally can wait
Pamiętaj, że to tylko seks... Pech, znalazłaś się w niewlaściwym miejscu w niewłaściwym czasie, a zboczeńcy są, niestety, na świecie. Zapomnij o tym, ni epozwól na to, żeby jakiś chory gnojek wpłynął na cokolwiek w Twoim życiu...

Gość so sorrrrrry
Jacek spierd**** z swoimi teoriami.Mogła przechodzic nawet nago , a tamten skur**** nie miał prawa jej nawet dotknąc... Takich palantów jak Ty powinni kastrowac, bo wam mózg w jadra ucieka... A kogo obchodzi nasza klasa?Żes se walnął stoke wsioku...

Gość niemamniedlanikogo
Sally can wait- dzieki, masz racje, nie moge sie rozczulac i tego przezywać bo to tylko pogorszy sytuację mam nadzieje że dam sobię rade, mysle ze jutrzejszy poranek bedzie decydujacy..

kochana...rozumie cie ...:( jestem z Tobą jezeli chcesz porozmawiac , zwierzyc sie napisz na mojego meila . Powinnas powiedziec o tym rodzicą:( a co bedzie jak kolejną dziewczyne spotka to samo ze strony tego bydlaka. a skąd wiesz czy przed Tobą dziewczyna zgwałcona przez niego tez nie milczała ?? i postanowil zrobic to samo Tobie sądząc , ze znow ujdzie mu to na sucho ?! a nie powinno ! naruszył Twoją kobiecosc a za to normalnie wykastrowac ! ale nie posówaj sie do tak drastycznych czynów . powiedz o tym rodzicą i razem zadecydujcie cio dalej . Jezlei nie cheesz isc na policje to powiedz to rodzicą . ale moim zdaniem powinnas :( 3maj sie ! :* jestem z Tobą:*

Gość kokoszka samoszka
Nie bylam w takiej sytuacji, nie wiele mogę doradzić.Ale moim zdaniem powinnaś pogadać z psychologiem, może na policje nie zglaszaj, nie potrzebne wyciąganie wspomnieć.Ale psycholog jest jak najbardziej wzkazany:(

Gość Sally can wait
Niczego nie powinnaś, wystarczy, że sama musisz się z tym uporać. Trzymaj się dzielnie...

jezeli ten mężczyzna miał przed Tobą więcej ofiar...i one nic nie powiedziały...to moga sie choc w małym stopniu czuc winne tego cio sie Tobie przytrafiło . Dlatego Ty musisz zadzialac ..zeby innej dziewczynie pomoc:( zeby nie czuły tego cio Ty teraz :(

Gość niemamniedlanikogo
Różowe Anielisko -dzięki, odezwę się jeśli nie bede miałą się komu wyżalić zrozum mnie nie chcę mowic o tym rodzicom :( ani przyszlemu chlopakowi, ani przyjaciolkom, ani nikomu pomyślałam że może poprostu odetne sie od tego i nie bede o tym myśleć ani jutro ani nigdy, jakby tego nigdy nie było jeśli jednak nie dam rady pojdę do psychologa

Gość mamusia z dziewczynką
codziennie ta sama prowokacja dziecinko nie masz co robic? Wymyslasz a inne naiwne w to wierza.