Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Pomysły na spotkania-co sądzicie?

Polecane posty

Gość

To tak-ciągłe spacery po parku czy wypady do klubu czy na bilard to troche nudne w sumie jest. I jesli za duzo to naprawdę zaczyna wiać rutyną-więc co sadzicei o pomysłach-niby małe ale cos nowego dodaja i zmieniaja. Mozecie też zamieszczać własne. Np wpadlem na pomysł żeby zmiast kawy w kawiarni (bo to juz było) wypad z termosem na łono natury nad rzekę czy do lasu... Albo po prostu zamiast spaceru po parku(bo tam jest cień) w upał wybrac sie nocą pooglądać gwiażdy nad zalew. Czy z dobrym winem posiedzieć nad wodą na piasku patrzac jak dzień przechodzi w noc-co sadzicie o takim urozmaiceniu ? czy takie spotkania podobają się kobietom ?

Gość podobają

Gość znudzooona
słodkie :) moze tez wspolny wypad nad jezioro / basen? wycieczka rowerowa i piknik gdzies za miastem? spontaniczny wyjazd samochodem ?

jak obojgu się hce to mozna urozmaicać w nieskończoność tylko najczęściej kończy się szybko to się lenistwo nazywa i jest wszechwładne :P

Gość
Jak już to młody. A rutyna... heh nie chcę by nawet do niej doszlo więc chcę by moja dziewczyna sie nie nudziła :P

a ja ciagle cos wymyslam a moj facet to olewa i ma taki poglad ze dla niego zwiazek to jak sie siedzi w domku i pichci obiad masakra:o a mieszkamy razem i ja juz mam dosc wiec sama chodze na basen, ze znajomymi wyjezdzam chodze na skalke, na rowery on niech sie kisi w domu:o duzo go prosilam zachecalam ale nie to nie powiedzialam m uw koncu ze niech sie nie zdziwi jak kiedys odejde z kims kto ma w sobie zycie to nie byl zaden glupi szantaz po prostu tak powiedzialam a on nic no i ok zwiazek to cos wiecej niz wspolne mijanie sie w lazience dalam sobie spokoj jak on tego nie potzrebuje.... wiec dobrze robisz ze cos wymyslasz moze jakies hobby albo zajecie co byscie moghli razem robic? dla mnie byloby super:) ja bardzo lubie wspoinac sie na sklakach mozna tez razem na silownie chodzic jak ktos lubi hihihi owocnego wymyslania

Gość super pomysły
mam na myśli te romantyczne i te sportowe. można razem pobiegać, jeździć na rowerze, rolkach, spontanicznie gdzieś wyjeżdzać. wspólne podróże, te małe i duże, to podstawa ;)