Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djdsugfydfnghghg

prostowanie włosów- help

Polecane posty

Gość djdsugfydfnghghg

Moje włosy są takie nijakie - ni to proste ni falowane... Chciałabym je wyprostować, jednak prostownicy używać nie zamierzam, bo po pierwsze niszczy włosy, a po drugie mam wrażenie, że są po zabiegu prostowania są one przyklapnięte i matowe. Powiedzcie mi czy po użyciu grubej okrągłej szczotki + balsamu wygładzającego można uzyskać efekt prostych włosów, ale i puszystych, uniesionych u nasady? Dodam, że mam włosy półdługie. Dziękuję z góry jeśli ktoś odp i mi pomoże, bo ja nie znam się chyba na fryzjerstwie zbyt dobrze;) pozdrawiam

Gość djdsugfydfnghghg
Czyżby nikt na kafe nie prostował sobie włosów??? up

prostowałam kiedys prostownica fakt przyklepane sa , nie znam jakiegos rewelacyjnego balsamu do prostowania ale napewno szczotka i balsam lepiej uniosa wlosy i pozostawia bardziej lśniące, tylko ze fajnie jak moze zrobić Ci to ktos, bo samejbedzie cieżko suszyć na okrągłej szczotce, szczegolnie u nasady glowy, a fajnie by to zrobic dokładnie. pozdrawiam w zmaganiach

tez mam długie włosy i lubie jak sa prosciutenkie:) a oto mój sekrecik: myjesz włosy głową w dół skierowaną, osuszasz, rozczesujesz(tez głowa w dół), nakładasz jedwab-troszuńkę kroplę, i suszysz (tez głowa w dól) każde pasmo na szczotce, od nasady do końca,W MIARE SZYBKO MUSISZ TO ROBIC :):):):):) a teraz nabłyszczacz i sa piękne ;):) uniesione:):) i proste:):) polecam kosmetyki firma UNA! POWODZONKA:P

Gość tojaaa
Jakbym robiła to tak jak ty (głową w dół) to bym mogła robić za strach na wróble :P Mam gęste i grube włosy.. więc to już inaczej (i gorzej) :( Mam włosy suche.. więc się puszą.. a po zetknięciu z wodą kręcą się.. ale tak od uszu w dół.. Grube, gęste włosy, szopa.. puszyste.. kręcone.. masakra.. :( *Prostuje prostownicą :)

Gość djdsugfydfnghghg
Dzięki wielkie, zwłaszcza dla shelby za ten jedwab - z pewnością wybróbuję. Tylko zastanawiam się gdzie można dostać kosmetyki firmu una... przyznam szczerze, że pierwszy raz słyszę o tej firmie. No ale nic, popytam może w salonach fryzjerskich. jescze raz wielkie dzięki:)

Gość tojaaa
Jedwaby są naprawdę dobre :) No niestety Biosilk mi nie pomógł.. ale teraz chce kupić jedwab styling z joanny :P