Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowe Anielisko

Dlaczego faceci to robią ??!

Polecane posty

Czuje sie strasznie kocham..bez wzajemnosci...a jeszcze kilka miesiecy temu mowil , ze kocha :( a teraz sie wszystkiego wyparł :( powiedzial..ze nic z tego ;( a ja strsznie cierpie ...przechodze zalamanie nerwowe :( nie kontorluje tego co robie , nie moge zpaomniec :( kocham :( ! tak bardzo kocham :( czy isc do psychoterapeuty , psychologa ??:( pomozcie kochani bywalce kafe :(

Gość seksik juz byl
?

Gość olej drania

Gość hborsuk
widocznie nie masz fajnych cycków

a czemu od razu drania, że odkochał się to od razu drań? zresztą lepiej że to się nie stało później :)

Gość kolaska
Wyrzuc z serca drania, ktory jest tak zmienny w uczuciach . Z "tej maki chleba nie bedzie" - jezeli ma taka nature, ze traktuje dziewczyne jak zabawke to naprawde nie warto po nim plakac ! i nie warto kochac kogos kto jest tak cyniczny i dezduszny. Najlepszym lekarstwem na zranione uczucie jest nowe uczucie ! Przestan plakac i rozejzyj sie - dokola tylu ciekawych facetow ! Gdzies wsrod nich jest napewno ten jedyny. Odpowiedzialny i staly w uczuciach. Wyjdz mu naprzeciw a z perspektywy czasu sama kiedys powiesz , jak to dobrze, ze uwolnilam sie od drania , ktory niebyl wart moich uczuc !

bardzo bym chciala tak zrobic ale probowalam i sie nie udalo :( nie potrafie :( mam zalamanie psychiczne ..nic do mnie nie dociera :( nie mam sily dalej zyc...a on... :( prowadza sie zjakąs " pusta bląd laleczką " :(